Το παράπονο του ναυάρχου Κοντούλη – «Ξέρω πόσο στεναχωρήθηκες» είπε στον επικήδειο η Δέσποινα Μοιραράκη

«Με είχες θεά, πριγκίπισσα, βασίλισσα» συγκλόνισε ο σπαραγμός της «βασίλισσας» των χαλιών

Must Read

Ράγισαν καρδιές χθες στη Μητρόπολη Αθηνών όπου η Δέσποινα Μοιραράκη αποχαιρέτησε με πόνο ψυχής τον ναύαρχο της καρδιάς της Γιάννη Κοντούλη που έφυγε νικημένος από καρκίνο.

Η γνωστή επιχειρηματίας συγκλόνισε με τον επικήδειό της: «Αγαπημένε μου είναι απίστευτο. Ο πόνος μου είναι αβάσταχτος. Είναι όλοι εδώ, τα παιδιά οι συμμαθητές σου, το ΓΕΕΘΑ, οι φίλοι , οι γνωστοί» είπε στην αρχή η Δέσποινα Μοιραράκη και συνέχισε:

«Με είδες , με διεκδίκησες, αυτό είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Σε αγάπησα υπερβολικά και κάθε τι δικό σου. Με είχες θεά, πριγκίπισσα, βασίλισσα. Με συμβούλευες Αγάπησες τα παιδιά μου, την μαμά μου. Αγάπησες την επιχείρησή μου , τα χαλιά και έκανε και πωλήσεις. Ζήσαμε ένα όνειρο, μια ζωή σαν παραμύθι» πρόσθεσε η επιχειρηματίας των χαλιών.

Το παράπονο του συζύγου της

Μάλιστα, η σύζυγος του Γιάννη Κοντούλη αναφέρθηκε και στο μεγάλο του παράπονο: «Όταν σε μετέθεσαν στο ΓΕΕΘΑ εγώ ξέρω πόσο στεναχωρήθηκες. Μου είπες χαρακτηριστικά ”Δεσποινούλα εμένα το ναυτικό με μεγάλωσε”» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.




Τρυφερό φιλί στα γενέθλια της Δέσποινας

Μάλιστα, ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν η σύζυγός του, την ώρα που το φέρετρο με τη σορό του είχε τοποθετηθεί μέσα στη νεκροφόρα, η Δέσποινα Μοιραράκη έτρεξε να τον αγκαλιάσει και να του δώσει ένα τελευταίο φιλί. 

Σημειώνεται ότι η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη έγινε με τιμές ναυάρχου, ενώ η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο της Γλυφάδας. Επιθυμία της οικογένειας ήταν να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This