Δύσκολες ώρες για τον κοσμοπολίτη Ζάχο Χατζηφωτίου

Ο μπον βιβέρ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ λίγο πριν κλείσει τα 99 του χρόνια.

Must Read

Aκόμα μία μάχη -από τις πιο δύσκολες της πολυτάραχης και συναρπαστικής ζωής του- δίνει ο «αιώνια έφηβος» μπορ βιβέρ της Ελλάδας, ο Ζάχος Χατζηφωτίου. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα νοσηλεύεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και όλοι οι αγαπημένοι του εύχονται και προσεύχονται να ξεπεράσει τον κίνδυνο -όπως συνέβη και στο πρόσφατο παρελθόν- και να επιστρέψει στο διαμέρισμά του στο Π. Φάληρο για να γιορτάσει στις 23 Σεπτεμβρίου τα 99 του χρόνια.

Η ζωή του παραπέμπει σε μυθιστόρημα και ο πάντα νέος και αισιόδοξος Ζάχος δύσκολα το βάζει κάτω, έχοντας γράψει όχι ένα, αλλά εκατοντάδες σενάρια, πιάνοντας τη ζωή από τα μαλλιά. Αυτοσχεδίασε, υπήρξε από τολμηρός έως αυθάδης στον βίο του, όχι μόνο γνώρισε αλλά έγινε «κολλητός» με όλους τους διασήμους της εποχής του, μονοπώλησε με τη γοητεία, το χιούμορ και τις γνώσεις του το jet-set, γοήτευσε όχι μόνο τον γυναικείο, αλλά τον γενικό πληθυσμό και πέτυχε πολλά.

Εζησε πολύ καλά, «χορτάτα», και είναι αναμφισβήτητα ένας ζωντανός θρύλος, που θαυμάστηκε και αγαπήθηκε όχι μόνο από τις γυναίκες, αλλά και από όλους όσοι είχαν την τύχη να τους γνωρίσουν, έστω και λίγο, από κοντά. Αντρας παλαιάς κοπής, με μπέσα και φιλότιμο, καυστικός, γενναιόδωρος, μπον βιβέρ, γλεντζές, λάτρης του ωραίου φύλου, εραστής πολλών γυναικών και σύζυγος πέντε καλλονών, κοσμοπολίτης, κοσμογυρισμένος, ραλίστας, εφοπλιστής, πολιτικός, συγγραφέας και δημοσιογράφος, ο Ζάχος Χατζηφωτίου είναι ένας και μοναδικός…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This