Καίτη Γαρμπή: «Όταν κάποιος τσακώνεται με το Διονύση Σχοινά φταίει αυτός ο κάποιος»

Πως σχολίασε η Καίτη Γαρμπή το τέλος της συνεργασίας του Διονύση Σχοινά και του Γιώργου Μαζωνάκη;

Must Read

Η Καίτη Γαρμπή, μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” για το τέλος της συνεργασίας του συζύγου της Διονύση Σχοινά με το Γιώργο Μαζωνάκη.

Η Καίτη Γαρμπή υποστήριξε τον σύζυγό της λέγοντας: “Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Χωρίς να τον ενημερώσει κανείς! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια, δεν υπάρχει σεβασμός στο κοινό. Γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out.

Αν ο Διονύσης που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο. Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος. Ο Διονύσης ποτέ”.

Kαι συνέχισε λέγοντας: “Από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κύριο Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής” 


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This