Μελίνα Νικολαΐδη: Παίρνει θέση για το πολυσυζητημένο βίντεο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

«Έρωτα θέλει η ζωή έρωτα θέλει Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο Έρωτα θέλει η ζωή κι ένα τραγούδι το πρωί» έγραψε η κόρη της τραγουδίστριας

Must Read

O Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Ωστόσο το τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έγινε viral και σχολιάστηκε αρνητικά καθώς ο ηθοποιός χόρευε ένα αμφιλεγόμενο χορό,κάτι σαν ζεϊμπέκικο και η τραγουδίστρια ερμήνευε ένα από τα μεγάλα της σουξέ, ενώ στο τέλος αντάλλαξαν καυτά φιλιά πάνω στην πίστα με τους θαμώνες να τους απαθανατίζουν με το κινητό τους.

Για όλο αυτό το κύμα αντιδράσεων που προέκυψε πήρε θέση με κάποια story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία είναι γνωστό πως συμπαθεί ιδιαίτερα το νέο σύντροφο της μητέρας της και θέλησε να υποστηρίξει το ζευγάρι. Έτσι απάντησε με τους στίχους του κομματιού της Δέσποινας Βανδή «Έρωτα θέλει η ζωή» ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία του ζευγαριού από την πίστα το Σάββατο το βράδυ που η μαμά του καθόταν στα πόδια του συντρόφου του:

«Έρωτα θέλει η ζωή έρωτα θέλει
Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο
Έρωτα θέλει η ζωή κι ένα τραγούδι το πρωί» 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This