Κυριακή 13/6/2021

Γιώργος Χρυσοστόμου: Ντυνόμουν σοκοφρέτα και κλόουν για να ζήσω (video)

Με καυστικό χιούμορ εμφανίστηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2night Show». Ο πρωταγωνιστής της θεατρικής παράστασης «Μute» μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για την «κάτω βόλτα», την προσωπική του ζωή αλλά και τα παιδικά του χρόνια.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια σε μια πολύτεκνη οικογένεια που είχε οικονομικές δυσχέρειες, για την νηστεία που πλέον έχει γίνει μόδα, αλλά και για την άποψη του περί αισθητικών επεμβάσεων στις γυναίκες. «Δεν μου αρέσουν καθόλου οι Bi Bi Bo» δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός, και συνέχισε: «Άλλο πλαστική κούκλα και άλλο κούκλα με πλαστική».

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος όπως και πολλοί συνάδελφοί του καθώς επικρατεί η λανθασμένη άποψη ότι οι ηθοποιοί κερδίζουν πολλά χρήματα και αμείβονται δεόντως. Ο Γιώργος Χριστοφόρου, δήλωσε Γιώργος Χρυσοστόμου, ότι αναγκάστηκε να εργάζεται σε παιδικά πάρτι ως κλόουν ακόμα και ντυμένος ως σοκοφρέτα για να κερδίσει «τα προς το ζειν», ενώ αυτό που τον πλήγωνε ήταν όταν οι γονείς που τον αναγνώριζαν και τον ρωτούσαν «μα γιατί;»

Δείτε επίσης: Ποιος χρηματοδότησε τον Ντάνο να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής μέσα στην Τουρκία;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ