Τα Καραμανλάκια έκλεισαν τα 20! Πιο ενεργός πολιτικά ο Αλέξανδρος, χαμηλούς τόνους κρατά η Αλίκη

Must Read

Εκλεισαν τα 20 τους χρόνια χθες τα δίδυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Ο Κώστας και η Νατάσα Καραμανλή έγιναν γονείς στις 12 Ιουνίου του 2003, με τον ερχομό των διδύμων τους, περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα, να αποτελεί πρώτη είδηση στα δελτία ειδήσεων. Εξω από το μαιευτήριο Ιασώ είχαν κατασκηνώσει τα media, ενώ στη Βουλή ο Απόστολος Κακλαμάνης είχε ευχηθεί από το προεδρείο στον Αχιλλέα Καραμανλή: «Να σου ζήσουν τα εγγονοανίψια».

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Σήμερα, 20 χρόνια μετά, η Αλίκη και ο Αλέξανδρος είναι τριτοετείς φοιτητές σε ελληνικά πανεπιστήμια και ακαδημαϊκοί πολίτες με ισχυρή άποψη. Πιο ενεργός πολιτικά, δηλαδή με ενδιαφέρον για τα κοινά, είναι ο Αλέξανδρος Καραμανλής, ενώ η αδελφή του κρατά πιο χαμηλούς τόνους σε όλα. Φυσικά, ο 20χρονος γιος του πρώην πρωθυπουργού, σοβαρός και ισορροπημένος καθώς είναι, έχει αφοσιωθεί πλήρως στις σπουδές του.

Η Αλίκη Καραμανλή άρχισε ήδη να κάνει τα πρώτα της βήματα στον επαγγελματικό στίβο, προσφέροντας τις γνώσεις της σε εταιρία κοινωνικοπολιτικών ερευνών.

Οι δύο νέοι κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η παρουσία τους στο πλάι των γονιών τους, σε δημόσιες εκδηλώσεις, είναι συχνή. Ο πατέρας τους, αφού άφησε το Κοινοβούλιο και την ενεργό πολιτική, έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώνει στα δίδυμα.

Η Νατάσα Καραμανλή, η μητέρα τους, διατηρεί, ως γνωστόν, το Κέντρο Μαστού και ο χρόνος της είναι πλέον πολύ γεμάτος σε σχέση με του πρώην πρωθυπουργού. Αρα, η οργάνωση των γενεθλίων ήταν… αρμοδιότητα Καραμανλή!

Τα δίδυμα, λοιπόν, γιόρτασαν παρέα με τους γονείς τους και στενούς φίλους τους στο σπίτι τους, στη Ραφήνα και τα κεράκια από τις δύο τούρτες έσβησαν παρουσία ανθρώπων που τους αγαπάνε. Τα Καραμανλάκια πήραν τον δρόμο τους, δηλαδή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This