Δέσποινα Μοιραράκη: «Εγώ είμαι μια παχουλή κι ώριμη γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή»

«Δεν πρέπει να λένε σχόλια για τα άτομα με παραπάνω κιλά» πρόσθεσε

Must Read

Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία της εκπομπής «Cash or Trash», για τη ζωή της μετά την απώλεια του συζύγου της και τη μάχη της με τα περιττά κιλά αλλά και το φαινόμενο του bodyshaming.

«Ήμουν σίγουρη για την εκπομπή, θα μας βλέπετε για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν ασχολούμαι με τα νούμερα τηλεθέασης. Από τον σφυγμό του κόσμου αντιλαμβάνομαι ότι η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά για την επιτυχία της εκπομπής της.

«Δεν πρέπει να λένε σχόλια για τα άτομα με παραπάνω κιλά. Όλοι έχουμε ψυχή. Εγώ είμαι μια παχουλή κι ώριμη γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή κι οι αδύνατοι κι αυτοί με τα παραπάνω κιλά», δήλωσε για τη δική της μάχη με τα περιττά κιλά και πρόσθεσε: «Όλο το παλεύω με τα κιλά μου, δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά. Έφαγα πολλά γλυκά κι είπα “Δέσποινα τι έγκλημα κάνεις; Θα σε βλέπουν στην τηλεόραση και θα λένε ότι είσαι μια παχουλή κυρία”. Η προσωπικότητα του ανθρώπου δεν μετριέται με τα κιλά. Την εκπέμπεις».

Τέλος, δήλωσε: «Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Θα του ζητούσα να μου φέρει το πραγματικό χαμόγελο στη ζωή μου. Τα φετινά Χριστούγεννα πονάω. Θα μείνω εδώ με τα παιδιά είναι δύσκολα για μένα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This