Τι απαντά η αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη για την δικαστική διαμάχη

Ήταν για χρόνια μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή

Must Read

Αίσθηση στους καλλιτεχνικούς κύκλους προκάλεσε χθες η είδηση πως ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι στα «μαχαίρια» με το πιο στενό συγγενικό του πρόσωπο, την αδερφή του, Βάσω και μάλιστα έχει καταθέσει εναντίον της ασφαλιστικά μέτρα.

Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν για χρόνια αχώριστη με τον γνωστό τραγουδιστή καθώς ήταν μάνατζερ του και διαχειριζόταν τα έσοδά του, μεταξύ άλλων.

Στην εκπομπή «Happy Day» σήμερα αποκαλύφθηκε τι έχουν σκοπό να κάνουν τα δύο αδέρφια από εδώ και στο εξής.




«Αυτή τη στιγμή, η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα για αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιαστεί με την αδερφή του, ούτε στις δικαστικές αίθουσες, ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μην φτάσουν στα δικαστήρια», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσο για την αντίδραση της Βάσως Μαζωνάκη η παρουσιάστρια ανέφερε πως ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο της, Θεολόγο Ζησίμου.

«Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα, θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι. Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής», είπε.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This