Πέμπτη 5/8/2021

Η «χοντρή κονόμα» του Ιλιτζαλί με το «Survivor»

«Ατζούν bank»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μέσα στην παγκόσμια πανδημία και την οικονομική κρίση τα κονομάει άγρια χάρη στους… Ελληνες τηλεθεατές!

Τα νούμερα ζαλίζουν: 80.000 ευρώ το επεισόδιο (βάζει στην τσέπη) από το ελληνικό «Survivor», αν η τηλεθέαση φτάσει 20%! Αν όμως η τηλεθέαση αυξηθεί έστω και μία μονάδα, βάζει στην τσέπη του 4.000 ευρώ. Σκεφτείτε, λοιπόν, όταν η θεαματικότητα σκαρφαλώνει στο 30% ή στο 40%. Αν, για παράδειγμα, ένα επεισόδιο του reality επιβίωσης στον Σκάι φτάσει το 30%, τότε η… κονόμα του κολλητού του Ερντογάν εκτοξεύεται στα 120.000 ευρώ κάθε φορά!

Η συμφωνία που φέρεται ότι έχει κάνει ο Ατζούν με το κανάλι του Φαλήρου για το «Survivor» είναι τόσο προσοδοφόρα για τον Τούρκο παραγωγό, που προβλέπει πως όσο ανεβαίνει η τηλεθέαση τόσο θα αυξάνονται τα κέρδη του!

Προφανώς, ο Ιλιτζαλί ήταν σίγουρος για την επιτυχία που θα διέγραφε στην τηλεθέαση το «Survivor», γι’ αυτό όταν υπέγραφε τη συμφωνία με τον Σκάι ήξερε καλά τα κόλπα για να κρατά τους τηλεθεατές σε εγρήγορση, οι οποίοι βέβαια τον κάνουν να κερδίζει ολοένα περισσότερο! Και τώρα, όπως μαθαίνουμε, ο Σκάι βλέποντας όλα αυτά τα κέρδη του Ατζούν «τσινάει», αλλά οι τζίφρες στα συμβόλαια και στους όρους έχουν πέσει και πλέον είναι αργά για δάκρυα…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ