Μάχη της Σπυροπούλου με τη «Survivor» Σαλαγκούδη για το νέο reality του Σκάι

Η Σπυροπούλου έχει κάνει ήδη συζητήσεις με το κανάλι, που προσπαθεί να βολέψει την Ανθή

Must Read

Σκούρα θα τα βρει ο Σκάι με την Ανθή Σαλαγκούδη. Η παρουσιάστρια δεν πήρε μέρος στο «Survivor» για τα… λεφτά, αλλά για μια μελλοντική τηλεοπτική παρουσία και το κανάλι του Φαλήρου θα πρέπει να της δώσει το βήμα που της έταξε, βρέξει χιονίσει!

Να βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά: Η νέα μεγάλη παραγωγή του Σκάι είναι το «Αγρότης μόνος ψάχνει» και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι οι πρώτες σκέψεις για τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν την παρουσίαση του ριάλιτι με τις νύφες από την πόλη και τους γαμπρούς από την ύπαιθρο.

Ο σταθμός έχει καταλήξει στα πρόσωπα των Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Ανθής Σαλαγκούδη, με τη δεύτερη να έχει πάρει τέτοια φόρα που κοντεύει να… εμβολίσει την πρώτη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μπει σφήνα, χωρίς οι φιλοδοξίες της να περιορίζονται στο εν λόγω πρότζεκτ, καθώς διεκδικεί είτε μια εκπομπή infotainment είτε μια ταξιδιωτική παραγωγή.

Η Ανθή, μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής του Star στη «Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε: «Κατά καιρούς αλλάζω απόψεις. Τη μία λέω θέλω ταξιδιωτική εκπομπή, την άλλη δεν θα έλεγα όχι σε μια άλλη πρόταση, όπως ένα παιχνίδι ή μια παραγωγή infotainment. Το αν θα κάνω εκπομπή στον Σκάι θα το δείτε», ενώ για την εμπειρία της στον Αγιο Δομίνικο τόνισε:

«Ενας από τους λόγους που με ιντρίγκαρε να μπω στο “Survivor” ήταν ότι ήταν εντελώς κόντρα ρόλος για μένα. Δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία να ζήσω κάτι σαν το “Survivor” στη ζωή μου και ήθελα να πάρω το ρίσκο» και συνέχισε: «Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν έφυγα από το παιχνίδι ήταν να φάω. Μου είχαν φέρει ένα πεϊνιρλί»!

Σε ό,τι αφορά το ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει», θα αρχίσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πολύ σύντομα και το κανάλι δουλεύει πυρετωδώς, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα όσο πιο νωρίς γίνεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This