Χρήμα με… ουρά θα μοιράσουν στον Σκάι

Must Read

Η TV μοιράζει χρήμα στα τηλεπαιχνίδια και το τηλεοπτικό κοινό εκτοξεύει την τηλεθέαση των συγκεκριμένων προγραμμάτων στα ύψη, ενώ οι αιτήσεις των υποψήφιων παικτών είναι χιλιάδες! Πολλές είναι, λοιπόν, οι επιστροφές παλαιότερων επιτυχημένων τηλεπαιχνιδιών στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, με τον Σκάι να ετοιμάζει, υπό άκρα μυστικότητα, για τη νέα σεζόν αρκετά τηλεπαιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κανάλι κάνουν επαφές για να βγάλουν στον αέρα την ερχόμενη σεζόν το «The Price Is Right», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του, και το οποίο είχε προβληθεί από τον ΑΝΤ1 το 1991 με τον τίτλο «Η τιμή τιμή δεν έχει» και με παρουσιαστή τον Ηλία Μπενέτο. Σε αυτό, οι παίκτες καλούνται να βρουν τιμές σε προϊόντα. Κάτι πολύ δύσκολο στις μέρες μας καθώς, λόγω της ενεργειακής κρίσης και των αυξήσεων που υπάρχουν καθημερινά στην αγορά, οι μαντεψιές τους θα πέφτουν έξω. Ωστόσο θα το επιχειρήσουν από το φθινόπωρο, πιστεύοντας ότι η αγορά θα έχει σταθεροποιηθεί.

Επίσης, στον σταθμό ξεκίνησαν να προετοιμάζουν ένα άλλο δημοφιλές και επιτυχημένο σε πολλές χώρες τηλεπαιχνίδι, που έχει σημειώσει πολύ υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και στη χώρα μας. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο «Μονομάχος», το τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε να παίζει στη χώρα μας το 2002 μέσα από τη συχνότητα του Star και με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Όπως σίγουρα θα θυμάστε πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με έναν παίκτη να βρίσκεται απέναντι σε 100 αντιπάλους. Ο παίκτης επιλέγει κατηγορίες ερωτήσεων με σκοπό να εξολοθρεύσει τους αντιπάλους του και να πάρει τα χρήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This