Master Chef: Αυτά είναι τα «τρελά» ποσά που παίρνουν οι κριτές

Must Read

Με το που τελειώσει το GNTM θα ξεκινήσει να προβάλλεται ο επόμενος κύκλος του Master Chef, με τους τρεις αγαπημένους κριτές του ελληνικού κοινού, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά να ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αναζήτηση του νέου Έλληνα Master Chef.

Ο τρίτος κύκλος του Master Chef θα έχει αρκετές αλλαγές έκπληξη, όμως οι τρεις κριτές θα παραμείνουν στις θέσεις τους και πιο ισχυροί από ποτέ!

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», είχε αποκαλυφθεί το ποσό που παίρνει κάθε κριτής για να είναι στο reality μαγειρικής. Πιο συγκεκριμένα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη, δημοσιογράφος του περιοδικού Gala, είπε ότι «Θέλω να κρατηθείτε… ο κάθε κριτής παίρνει από 60 έως 80.000 ευρώ τη σεζόν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This