MasterChef: Η απουσία του Κουτσόπουλου – Ο Κοντιζάς που δεν αντέχει τον Πορφύρη – Τα «ανεξέλεγκτα» φρύδια της Λαζαρίδου

Must Read

Οι παίκτες του Master Chef αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Πολιτάκη και ήταν έτοιμη για τη νέα δοκιμασία. Την ώρα όμως που πήγαν στην κουζίνα αντίκρυσαν κάτι που τους παραξένευσε.

Αντί λοιπόν για τρεις, τους περίμεναν δύο κριτές καθώς απουσίαζε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Τελευταία αποχώρηση από εσάς, ο Δημήτρης, από εμάς, ο Λεωνίδας. Έχει πάει να ετοιμάσει την επόμενη δοκιμασία», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Πριν ξεκινήσουν τη νέα δοκιμασία οι top6, οι κριτές τους έκαναν κάποιες ερωτήσεις. Η απάντηση του Γιώργου Πορφύρη δεν ήταν ξεκάθαρη με τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει τον ανάλογο σχολιασμό.

«Αγαπημένο μανιτάρι, Πορφύρη;» ρώτησε ο chef με τον διαγωνιζόμενο να απαντάει ως εξής: «Σεφ, από όλα αυτά, πέρα από τα μανιτάρια, μου αρέσει πάρα πολύ ο μάραθος. Έχω τρέλα με τον μάραθο. Τις Ζοχές δεν τις έχω δουλέψει».

«Μία φορά να απαντήσεις, ρε Πορφύρη! Αγαπημένο μανιτάρι σε ρώτησα! Μία φορά… Ξεκινάει το μυθιστόρημα» σχολίασε ο κριτής του reality μαγειρικής και το πλατό ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

«Το βλέπετε πια, δεν είμαι φαντασιόπληκτος που το λέω από την πρώτη μέρα. Ο Κοντιζάς δεν με μπορεί! Δεν με αντέχει! Θα με καλέσει στο σπίτι και θα μου ρίχνει αλάτι από πίσω για να σηκωθώ να φύγω. Ωραία, θα απαντάω πλέον με ένα ναι και ένα όχι και τελείωσε. “Ναι, όχι, είμαι καλά” και δεν ξαναμιλάω στην τελική. Δεν ξαναμιλάω στον Κοντιζά και δεν τρέχει τίποτα», είπε με χιούμορ ο Γιώργος Πορφύρης στην κάμερα του Masterchef.

Στην χθεσινή δοκιμασία οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ο Νίκος Τράκας είχε να διαλέξει ανάμεσα στην Μαρία Λαζαρίδου και την Μαρία Μπέη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εν λόγω παίκτης δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τη Μαρία Μπέη ενώ έχει απομακρυνθεί και από την Μαρία Λαζαρίδου με την οποία είχαν έρθει κοντά. Ωστόσο στην ομάδα του επέλεξε να πάει η Μαρία Μπέη.

Στην συνέχεια ο Νίκος Τράκας αιτιολόγησε την απόφαση του αυτή λέγοντας πως η Μαρία Λαζαρίδου στις ομαδικές δοκιμασίες εκπέμπει αρνητικά vibes.

Έτσι λοιπόν η Μαρία Λαζαρίδου πήγε στην ομάδα του Άγγελου Τσιγκάκου. Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ο Άγγελος έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο για την ομάδα του για το οποίο παρεξηγήθηκε η Μαρία.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας είπε: «Όπως και στην τελευταία ομαδική, είχε πέσει μια συζήτηση, αλλά δεν ήταν σίγουρος για το τι θέλει να κάνει ο Νίκος. Οπότε εν μέρει ήταν έκπληξη και για μένα. Μια χαρά. Έχουμε το άστρο του Πορφύρη, τα φρύδια της Μαρίας».

«Θα μου πέσουν τα φρύδια μετά τον διαγωνισμό με τόσο που τα μελετάτε, Παναγία μου! Γενικότερα όλοι με πειράζουν για τα φρύδια μου, τα οποία δεν ελέγχω! Έχουν να κάνουν με την διάθεση μου, με το τι σκέφτομαι και πραγματικά δεν μπορώ να τα ελέγξω. Δεν ξέρω πότε είναι ψηλά και πότε όχι. Ούτε αυτή τη στιγμή αισθάνομαι αν τα έχω σηκωμένα. Άλλοι πηγαίνουν και πληρώνουν για να έχουν αυτά τα φρύδια και εγώ που τα έχω τζάμπα. Σαν να τα κακολογείται είναι κάθε φορά, θα μου τα ματιάξετε και θα μου πέσουν», είπε ενοχλημένη η Μαρία Λαζαρίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This