Survivor spoiler: Η ομάδα που θα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου και ο παίκτης που θα αποχωρήσει

Must Read

Δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα για το Νίκο Μπάρτζη, αφού εκτός του ότι είναι υποψήφιος για αποχώρηση, η Στέλλα φαίνεται πως τα έχει βάλει μαζί του ενώ σύμφωνα με το trailer που κυκλοφορεί, θα δεχθεί και μία αγκωνιά από τον Βασάλο, ο οποίος φυσικά δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει.




Αυτό ωστόσο δεν θα πτοήσει τους μπλε, αφού μετά από δύο ήττες στα αγωνίσματα ασυλίας, ήρθαν αποφασισμένοι να κερδίσουν και θα τα καταφέρουν.

Στο σημρινό επεισόδιο όμως θα δούμε και μία αποχώρηση. Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες που είναι υποψήφιοι είναι η Μελίνα, ο Μπάρτζης, η Στέλλα και ο Ηλίας.

Σκούρα φαίνεται πως θα είναι τα πράγματα για την κόκκινη ομάδα αφού η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους είναι η Μελίνα, έτσι λοιπόν οι διάσημοι θα μείνουν με τρεις παίκτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This