Ηλίας Γκότσης για τα unfollow σε Σαλταφερίδου και Μπόγδανο: «Κατηγορήθηκα άδικα ενώ ήξεραν την αλήθεια»

«Κάτι έσπασε...»

Must Read

Μετά την αποβολή του από το Survivor, ο Ηλίας Γκότσης προέβη σε μαζικά unfollow στα social media, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της Εύης Σαλταφερίδου και του Ηλία Μπόγδανου, με τους οποίους θεωρούταν φίλοι.

Δείτε επίσης: Survivor: Το παρασκήνιο γύρω από την αποβολή του Γκότση και του Πιλίδη

Ο Ηλίας Γκότσης θεωρεί πως δεν τον στήριξαν όσο θα έπρεπε όταν πάρθηκε η απόφαση να τον διώξουν από το reality επιβίωσης. Η Εύη Σαλταφερίδου από την μεριά της προσπάθησε να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Για την απόφασή του να συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο Survivor μίλησε ο γυμναστής στο περιοδικό ΟΚ και επεσήμανε πως «φέτος, όπως και το 2018, πήγα με την ίδια λογική. Να είμαι ο εαυτός μου, να το απολαύσω και χωρίς καμία στρατηγική ή σχέδιο να φτάσω όσο μακρύτερα γίνεται και – γιατί όχι; – να το κερδίσω. Η διαφορά είναι πως στο τωρινό δεν υπήρχε άγχος και ένιωθα να υπάρχει καλύτερη προοπτική καθώς είχα στο παιχνίδι 4 – 5 καλούς φίλους. Την Εύη (σ.σ. Σαλταφερίδου), τον Αγόρου, τον Βασάλο, τον Αναγνωστόπουλο, τον Μπόγδανο, αν και γνώριζα όλα τα παιδιά».

Κάτι συνέβη όμως μέσα στο παιχνίδι, καθώς με την αναχώρηση σου από τον Άγιο Δομίνικο έγινε viral το unfollow που έκανες στην Εύη και τον Μπόγδανο.

Όντως έγινε μεγάλος ντόρος, για αυτό και τώρα που πέρασε λίγος καιρός δεν έχει νόημα να το ανακυκλώνουμε. Σημασία έχει ότι κάποιες συμπεριφορές με στεναχώρησαν και το είχα πει κιόλας. Έτσι είμαι εγώ. Δεν είναι δικαιολογία ότι, επειδή είσαι μέσα σε παιχνίδι, αλλάζεις κατά βούληση τον χαρακτήρα σου. Θέλεις από πρότερο αθλητικό βίο, λατρεύω το fair play, είτε μέσα στα γήπεδα είτε – κυρίως – στην ίδια τη ζωή. Όπως είμαι στην καθημερινότητα, έτσι ήμουν και στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Survivor: Έκπληκτη η Εύη Σαλταφερίδου με το unfollow του Ηλία Γκότση

Έχεις μιλήσει ή έχεις συναντήσεις τους «πρώην» φίλους σου;

Μόνο με την Εύη μίλησα όταν βγήκε.

Δεν ρίχνεις νερό στο κρασί σου;

Όχι, γιατί έχω ακόμη στο μυαλό μου όσα έγιναν. Έγινε ένα συμβούλιο, ειπώθηκαν κάποια πράγματα, κατηγορήθηκα άδικα και ενώ ήξεραν την αλήθεια, δεν πήρε κανείς θέση. Δεν μίλησα και εγώ γιατί δεν ήθελα να τους εκθέσω. Εκτέθηκα όμως εγώ και, όπως είδατε, απομακρύνθηκα από το παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Ο Ηλίας Γκότσης «έδωσε στεγνά» τον Ηλία Μπόγδανο: «Αυτός έγραψε το χαρτάκι και δεν συμφωνούσα με αυτό»

Δείτε επίσης: Survivor – Ηλίας Μπόγδανος για την αποβολή του Γκότση: «Εγώ έγραψα τη λίστα! Δίκαια παρέμεινα! Όποιος παρανομούσε, έφευγε»

Τελικά έχει τόση αξία ένα unfollow;

Όταν γίνεται ένα unfollow, έχει γίνει πρώτα μέσα σου και μετά το κάνεις στα social media. Δεν είναι θέμα εκδίκησης αλλά είναι σαν μια σφραγίδα ότι κάτι έσπασε. Επίσης, θέλω να ακολουθώ άτομα με τα οποία έχω επαφή, τα αγαπώ και με ενδιαφέρει το τι ανεβάζουν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This