Survivor: Το «φίδι» ο Αλέξης, η ανακοίνωση του Λιανού που σόκαρε τους παίκτες και ο 2ος υποψήφιος

Μπλε και κόκκινοι έγιναν μαλλιά κουβάρια...

Must Read

Με βαριές κατηγορίες «βομβαρδίζονται» από τους συμπαίκτες τους ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Γιάννης Περπατάρης εξαιτίας της παρέας που κάνουν με τον James Καφετζή.

Συγκεκριμένα οι περισσότεροι από τους Διάσημους, αλλά κυρίως ο Αλέξης Παππάς, πιστεύουν πως οι δύο αυτοί παίκτες μεταφέρουν πληροφορίες στην αντίπαλη ομάδα και ότι βοηθούν γενικά τους μπλε προκειμένου να μπορέσουν να διώξουν όποιον θέλουν από την κόκκινη.




Ο Γκιουλέκας από την άλλη θεωρεί ότι οι επιθέσεις που δέχεται για την παρέα με τον James κρύβουν κάτι άλλο.

«Ίσως τον πονά ότι ο Σάββας περνά καλά στην μπλε ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.




Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχει και ο James, ο οποίος θεωρεί πως η επίθεση δέχονται οι φίλοι του από τον Αλέξη Παππά είναι στοχευμένη.

«Όπως έθεσε πολύ καλά ο Γκιουλέκας εχθές, το πρόβλημα της κόκκινης ομάδας δεν είναι ότι κάνει παρέα ο Γιώργος με κάποιον μπλε, το πρόβλημα είναι ότι κάνει με εμένα. Αρχίζω να πιστεύω ότι ο Αλέξης Παππάς ζηλεύει τη σχέση που έχω με τον Γκιουλέκα γιατί είναι τελείως παράλογο να τον πειράζει ότι κάνουμε παρέα και δείχνουμε ότι συμπαθιόμαστε μπροστά σε όλους. Έχουμε δει άλλωστε ότι πάρα πολλοί το κάνουν στα κρυφά, όπως και εκείνος με τον Σάββα», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.




Προβλήματα όμως υπάρχουν και στην μπλε ομάδα αφού ο Σταμάτης αισθάνεται μόνος του και πως οι συμπαίκτες του τον υποτιμούν, γεγονός το οποίο εξέφρασε στο προχθεσινό συμβούλιο του νησιού με αποτέλεσμα να τσακωθεί μαζί τους και περισσότερο με τη Χρύσα.




Οι συμπαίκτες του ωστόσο υποστηρίζουν πως ο Σταμάτης έχει γίνει πιόνι του Αλέξη Παππά καθώς φαίνεται να επηρεάζεται πολύ από τα λεγόμενά του.




Τα προβλήματα μεταφέρθηκαν και στον στίβο μάχης με τον Αλέξη Παππά να ξεσπάει κατά του Γκιουλέκα και του Περπατάρη καθώς συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι παίζουν ύπουλα για να βοηθήσουν τους αντιπάλους τους.




Στην συνέχεια οι όλοι οι παίκτες «ξεχύθηκαν» στον στίβο μάχης για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Η Ασημίνα, θέλοντας να ακολουθήσει τα χνάρια της Σταυρούλας, πήρε το ρίσκο και παρόλο που ο γιατρός δεν της έχει δώσει ακόμη το πράσινο φως, αποφάσισε να παίξει.

Δυστυχώς όμως δεν ήταν τόσο αποδοτική όσο η Σταυρούλα και έφερε μόνο ήττες στην ομάδα της γεγονός το οποίο την απογοήτευσε.










Το γεγονός αυτό όμως φαίνεται πως δεν επηρέασε την κόκκινη ομάδα αφού κατάφερε να κερδίσει την ασυλία.




Ο αγώνας τελείωσε και οι ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους. Τους μπλε όμως τους περίμενε μία έκπληξη.

Στην καλύβα τους περίμενε ένα φίδι και ενώ στην αρχή τρομοκρατήθηκαν, στην συνέχεια άρχισαν τα αστεία μαζί του. Ο James μάλιστα ονόμασε το ερπετό Αλέξη και ο νοών νοείτω…




Παρόλο που η κόκκινη ομάδα κέρδισε τον χθεσινό αγώνα ασυλίας η Δώρα δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά καθώς θεωρεί ότι έχει χάσει τον καλό εαυτό της αφού έφερε μία ήττα από την ομάδα της και αυτή ήταν από την Χρύσα.

«Δεν δέχομαι να χάνω από παίκτριες κατώτερες από εμένα», τόνισε η παίκτρια των Διασήμων.




Την μεγάλη έκπληξη όμως έκανε ο στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός όταν τους ανακοίνωσε πως θα υπάρχουν δύο αφίξεις στο reality επιβίωσης και μάλιστα είναι γνώριμα πρόσωπα.

«Έχω να σας κάνω μία πολύ σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε είχαμε πολλές αποχωρήσεις είτε λόγω τραυματισμών, οικειοθελείς, είτε περίεργες όπως του Άγγελου. Οι απουσίες είναι πολλές. Πήραμε την απόφαση, λοιπόν, να προστεθούν δύο παίκτες, ένας σε κάθε ομάδα. Θα είναι οι τελευταίες προσθήκες του παιχνιδιού. Δεν είναι οι νέοι. Είναι άνδρες, έβαλαν την σφραγίδα τους με τη μαχητικότητα και τον χαρακτήρα τους. Θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι αυτό που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινό», ανακοίνωσε με τους παίκτες να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

«Παρακαλώ υποδεχθείτε τις τελευταίες προσθήκες. Να περάσει ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η Σταυρούλα όμως θυμήθηκε πως αυτοί οι δύο παίκτες είχαν κερδίσει στο περσινό Survivor έπαθλο ένα ταξίδι στον Άγιο Δομινικο.

«Επίσης να σας πω καλό μήνα, είναι επίσημα πρωταπριλιά…» τους είπε στο τέλος ο παρουσιαστής παρόλα αυτά οι δύο παίκτες που προανέφερε θα εμφανιστούν στο πάρτι ένωσης των παικτών και μάλιστα θα κάνουν και ένα ντουέτο ενώ μαζί τους θα έχουν και την Ρία Κολοβού.




Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Στον τάκο βρέθηκε ο Σταμάτης.

«Δεν περίμενα να βγω γιατί έχω ακούσει πάρα πολλές φορές την ομάδα μου να λέει ότι ψηφίζει αγωνιστικά. Πρέπει να ψηφίζουμε αγωνιστικά για το μέλλον της ομάδας. Αν δεν κάνω λάθος τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες είμαι ο πιο ανεβασμένος παίκτης της ομάδας μου, παρόλα αυτά η ομάδα μού απέδειξε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη απέναντι στο πρόσωπό μου», σχολίασε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This