Ιωάννα Μαλέσκου για Βαγγέλη Περρή: «Ας λέει ότι θέλει! Για κάποιον λόγο τον απασχολώ»

«Με κάποιους ανθρώπους μου αρέσει να επιστρατεύω το χιούμορ μου»

Must Read

Στην εκπομπή «TV Queen» ακούγεται ότι θα είναι οικοδέσποινα η Ιωάννα Μαλέσκου, έχοντας στο πλευρό της τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Στο άκουσμα αυτό, ο Βαγγέλης Περρής δεν άντεξε και έκανε, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ένα χιουμοριστικό-καυστικό σχόλιο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου κλήθηκε από την εκπομπή Mega Καλημέρα να απαντήσει στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο με εκείνη να τονίζει πως ότι λέει δεν το παίρνει πλέον στα σοβαρά.

«Εννοεί τη στήλη που κάνει στον Λιάγκα; Είναι και τα βίντεο… Το είχα ξεχάσει. Χαίρομαι αν υπάρχει υλικό όποιας φύσεως και ποιότητας που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος γιατί κατά τα άλλα, άσχετα από τη γνώμη που έχω για εκείνον κι εκείνος για εμένα, είναι ένας άνθρωπος που έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει. Από εκεί και πέρα, δεν θα κάτσω να σου απαντήσω. Ας είναι καλά, ας λέει ό,τι θέλει. Για κάποιον λόγο τον απασχολώ. Έχω τόσο χιούμορ και τόσο καλή διάθεση που ας είναι… Με κάποιους ανθρώπους μου αρέσει να επιστρατεύω το χιούμορ μου», είπε χαρακτηριστικά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This