Κτήμα… δεξιώσεων ο Περισσός

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τραπέζωσε την Κεντρική του Επιτροπή, τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ και στελέχη του κόμματος

Must Read

Ηταν να μην κάνει την αρχή ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Το «κτήμα Περισσός» άνοιξε τις πόρτες του προεκλογικά για να ενθαρρύνει τα στελέχη του μπροστά στη μάχη των εκλογών που είχαν και ξανάνοιξε προχθές για να ευχαριστήσει δημοσιογράφους και συνεργεία -τηλεοπτικά και μη- που του στάθηκαν!

Κάτω από την προτομή του Λένιν στήθηκαν ξανά τα τραπεζάκια του κέτερινγκ και ο Περισσός… τα έσπασε! Πρώτη φορά στην ιστορία του ο Περισσός άνοιξε τις πόρτες του και τραπέζωσε την Κεντρική του Επιτροπή, τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στην Αττική, τα στελέχη του Κόμματος και όλους όσοι συμπορεύτηκαν μαζί του στη μάχη των εκλογών στις αρχές Ιουνίου και πριν από αυτές. Ηταν μια από τις καινοτομίες Κουτσούμπα, που τελικά έπιασαν στο κοινό, καθώς το ΚΚΕ ανέβασε τα ποσοστά του.

Προχθές, λοιπόν, το ΚΚΕ, παρουσία φυσικά του γραμματέα Δημήτρη Κουτσούμπα, ευχαρίστησε δημοσιογράφους και τεχνικούς οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί του σε αυτήν την προεκλογική περίοδο που πέρασε, καλωσορίζοντάς τους με καναπεδάκια, μεζεδάκια, κρασί και τσιπουράκια. Εκεί βρέθηκαν και οι βουλευτές του ΚΚΕ, με πρώτη και καλύτερη τη δημοσιογράφο Σεμίνα Διγενή, βουλευτή στον Νότιο Τομέα.

Τη βραδιά άνοιξε με ένα σύντομο καλωσόρισμα η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ, επειδή ακολουθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, εκεί ήταν ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα, και ο Νίκος Αμπατιέλος, βουλευτής Α’ Πειραιά και υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο του Πειραιά. Οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν, καθώς δεν θυμούνται ποτέ να τους έχει τραπεζώσει με φαγητό και ποτό κανένας άλλος γραμματέας στο «σπίτι του λαού». Η γιορτή έγινε στον αύλειο χώρο της έδρας της Κ.Ε., στον Περισσό, υπό το αυστηρό βλέμμα του Λένιν… Είδατε μετάλλαξη το ΚΚΕ;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This