Παραίτηση Μητσοτάκη ζήτησε ο Άρης Πορτοσάλτε! Απασφάλισε ο Βελόπουλος…

Must Read

Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Στον αέρα του Σκάι, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Άρης Πορτοσάλτε, ζήτησε την παραίτηση του, ώστε να αναλάβει κάποιος άλλος που μπορεί να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις! Όπως ήταν λογικό, την παρέμβαση Πορτοσάλτε, προκάλεσε σάλο καθώς δείχνει ότι έχουμε μπει σε μια ατραπό χωρίς επιστροφή.

Την εξέλιξη αυτή σχολίασε σκωπτικά ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος πρώτος είχε ζητήσει την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την περασμένη Πέμπτη κατά την προ ημερησίας συζήτηση των πολιτικών αρχηγών, με αποτέλεσμα να δεχθεί σφοδρή επίθεση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως συκοφαντική. Αφού ο πρωθυπουργός αμφισβήτησε ακόμα και την ρίψη επιβραδυντικού υλικού στην Πάρνηθα, με αποτέλεσμα να υποστεί ίσως την πιο οδυνηρή ήττα που έχει υποστεί πολιτικός αρχηγός εντός κοινοβουλίου.

Δείτε το βίντεο του Άρη Πορτοσάλτε και την παρέμβαση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This