Βορίδης – Πατέλης συνέφαγαν μετά των… συζύγων τους!

Ο «σκληροπυρηνικός» δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Must Read

Ενα ομολογουμένως αναπάντεχο κουαρτέτο συνέφαγε την ημέρα των Χριστουγέννων σε κεντρικότατο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας («Πρώτο Θέμα»), ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δανάη έφαγε μαζί με τον διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη (!) και τον σύζυγό του Μιχάλη.

Η αντίφαση εδώ είναι προφανής. Από τη μια πλευρά ο στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος όχι μόνο όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διαφημίζει τη δημοφιλία του, αλλά και είναι κι εκείνος που έχει βάλει στόχο να ψηφιστεί από τη Βουλή ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών.

Κι από την άλλη ο κορυφαίος υπουργός, ο οποίος ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να ψηφίσει κάτι τέτοιο, αφήνοντας ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο της παραίτησης.

Η συνύπαρξη του Αλέξη Πατέλη και του Μάκη Βορίδη είναι, ούτως ή άλλως, ένα γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει συζητήσεις, επομένως η απόφασή τους να φάνε μαζί και μάλιστα χριστουγεννιάτικα έχει προκαλέσει αίσθηση.

Αραγε κατάφερε ο Αλέξης Πατέλης να… μεταπείσει τον «σκληροπυρηνικό» Μάκη Βορίδη ώστε να έρθει στη Βουλή και να ψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο; Μάλλον όχι, αν αναλογιστεί κανείς τις πολύ ξεκάθαρες δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας.

Οσο για τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, προφανώς και δεν πρόκειται να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω όσον αφορά το θέμα των γκέι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This