Ο Κυριάκος επιβάτης σε… εντελώς άδειο λεωφορείο της Θεσσαλονίκης!

Must Read

Μπήκε και ο πρωθυπουργός σε λεωφορείο! Μόνο που δεν στάθηκε στη στάση, ούτε επιβιβάστηκε σε μέσο μαζικής μεταφοράς γεμάτο (κατά το ήμισυ λόγω μέτρων) από μεροκαματιάρηδες, συνταξιούχους και… αλλοδαπούς, αλλά εισήλθε μόνος του, θέλοντας να επιθεωρήσει στον σταθμό «Μακεδονία» τα νέα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε σε ένα ολοκαίνουργιο λεωφορείο της γραμμής 51 που εκτελεί το δρομολόγιο Σίνδος – Νέος Σιδηρόδρομος, φορώντας μάσκα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που του έγινε, ο στόλος του ΟΑΣΘ αποτελείται από 350 λεωφορεία, ενώ σχεδιάζεται η απόκτηση ακόμα 180 οχημάτων με νέο διαγωνισμό, για να φτάσουν γρήγορα στα 500 λεωφορεία, σε βάθος 12 μηνών, όπως προέβλεπε το κυβερνητικό σχέδιο.

Η έκπληξη του προέδρου του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Αρκετά ευδιάθετος, συνομίλησε με τον οδηγό του λεωφορείου, ενώ ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τού έδωσε μια φωτογραφία που είχε στο αρχείο του με τους γονείς του πρωθυπουργού, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη Μαρίκα Μητσοτάκη, σε μια κοινωνική εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί πριν από περίπου 35 χρόνια.

«Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει αλλάξει η εικόνα της πόλης στις συγκοινωνίες», σημείωσε ο πρωθυπουργός. Να σημειωθεί ότι το «παρών» στον σταθμό «Μακεδονία» έδωσαν ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας και στελέχη του Οργανισµού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης.

Τη επόμενη φορά, πάντως, ο Κυριάκος ας τσεκάρει και σε… real κατάσταση με επιβάτες και όλα τα συναφή το πώς λειτουργούν οι συγκοινωνίες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This