Κυριακή 20/6/2021

«Καρφιά» της Ραχήλ Μακρή για τις… χλιδάτες διακοπές της Μαρέβας και της Μπαλατσινού στη Σαντορίνη

Η φιέστα της έναρξης της τουριστικής περιόδου με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό ενόχλησε τη Ραχήλ Μακρή, που θεωρεί ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει χωρίς το διήμερο ταξιδάκι μετά των συζύγων και δεκάδων δημοσιογράφων, που κόστισαν ουκ ολίγα!

Με φόντο την καλντέρα της Σαντορίνης και το ηλιοβασίλεμα, που έχει αποτυπωθεί στο μυαλό και στις φωτογραφίες εκατομμυρίων επισκεπτών, ο πρωθυπουργός στόχευσε να μεγιστοποιήσει τα οφέλη από την προβολή της χώρας. Νωρίτερα, οι δημοσιογράφοι που συνόδευαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο.

Καλά όλα αυτά, αλλά θα μπορούσαν να είναι πιο λιτά και περιορισμένα, σύμφωνα με την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, Ραχήλ Μακρή.

Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε τα σχετικά έγγραφα που δείχνουν ότι για τα αυτοκίνητα της συνοδείας πληρώθηκαν 2.000 ευρώ σε εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και το «θεϊκό ξενοδοχείο» πάνω στην καλντέρα 7.000 ευρώ.

«Οι κυρίες πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, και υπουργού Υγείας, Τζένη Μπαλατσινού, πήγαν διακοπές στη Σαντορίνη συνοδεία 50 δημοσιογράφων. Δόθηκαν 7.000 ευρώ για το ξενοδοχείο, 2.000 ευρώ για αυτοκίνητα, 4.000 για φαγητό και 3.000 ευρώ για κρασιά», λέει η Μακρή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ