Μεγάλη ανησυχία στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ

Όλοι κοιτάζουν εαυτούς και αλλήλους με μισό μάτι

Must Read

Δεν ξέρουμε εάν θα υπάρχουμε στις επόμενες εκλογές!

Το χτύπημα Λοβέρδου έχει επιφέρει τεράστια ανησυχία στην κοινοβουλευτική ομάδα του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ. αφού ουδείς γνωρίζει τι θα τους ξημερώσει.

Η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να καταδικάσει μονο λεκτικά το απίστευτο σαμποτάζ που έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Κίνημα Αλλαγής μέσω του βιβλίου του, όπου αποκάλυψε πως έφτιαχνε τις τροπολογίες που το κόμμα ως δικές του μαζί με τον Θάνο Πλεύρη, φαίνεται πως δεν πείθει τους βουλευτές.

Αντίθετα, η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να μην διαγράψει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αλλά μόνο να το κράξει, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία αναφορικά με την ανεξαρτησία και την πυγμή της προέδρου. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι βουλευτές δεν έχουν εκφραστεί, δημιουργεί ανασφάλεια μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς όλοι κοιτάζουν εαυτούς και αλλήλους με μισό μάτι, χωρίς να γνωρίζουν τι προτίθενται να κάνουν σε περίπτωση που ο Ανδρέας Λοβέρδος θα θέσει θέμα ηγεσίας.

Είναι κοινό μυστικό ότι τουλάχιστον τρεις βουλευτές θα τον ακολουθήσουν, ουδείς εκ των οποίων όμως έχει εκφραστεί ανοιχτά. Φαίνεται ότι κάτι τέτοιο φοβάται και η Φώφη Γεννηματά γι’ αυτό δεν τολμά να τον διαγράψει. Πιστεύει προφανώς ότι σε περίπτωση διαγραφής του θα συμπαρασύρει κι άλλους βουλευτές του κινήματος γεγονός που την συγκεκριμένη στιγμή θα αποδυναμώσει πλήρως την θέση της.

Οι περισσότεροι βουλευτές πάντως ζουν σε κλίμα πλήρους ανασφάλειας. Η έκφραση βουλευτού στο περιθώριο της συζήτησης για το Πολυνομοσχέδιο, που έλεγε με θλίψη πως «δεν γνωρίζω εάν θα υπάρχουμε τις επόμενες εκλογές», εκφράζει πολλούς μέσα στο κίνημα.  Εάν η κυρία Γεννηματά δεν πάρει τώρα δραστικές αποφάσεις, πιθανότατα τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στο μέλλον θα είναι πολύ πιο σοβαρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This