Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Βγήκαν τα… προεκλογικά μαχαίρια στη ΝΔ: Ο ένας «καρφώνει» τα «ρουσφέτια» του άλλου!

Του... ρουσφετιού το κάγκελο στη Λάρισα!

Μπορεί στην Κυβέρνηση να αποκλείουν το ενδεχόμενο προώρων εκλογών, όμως μάλλον δεν γίνονται πιστευτοί ούτε από τους πολιτευτές τους, οι οποίοι έχουν βγάλει τα «μαχαίρια» και τα μπήγουν στους «συνυποψηφίους» τους.

Αυτό συνέβη και στη Λάρισα τις ημέρες αυτές, με τον πολιτευτή της Ν.Δ., Γιώργο Αδαμούλη να «φωτογραφίζει» σε άρθρο του τη βουλευτή Στέλλα Μπίζιου για «ρουσφέτια». Συγκεκριμένα, έγραψε ότι «η άλλη βόλεψε μέλος της οικογένειας της ιδιαιτέρας… στην Πολιτική Προστασία».

Πάντως, δεν ήταν μόνον η κυρία Μπίζιου που μπήκε στο στόχαστρο του κ. Αδαμούλη, καθώς η μπάλα των καταγγελιών του παίρνει πολλούς: «Ο ένας βόλεψε μέλος της οικογένειάς του στην Πολιτική Προστασία. Ένας άλλος βόλεψε τον εαυτό του ως νομικό σύμβουλο στη ΔΥΠΕ. Την άλλη, με αδυναμία στη φωτογράφιση με ‘παράγοντες’, τη βόλεψαν στην Πολιτική Προστασία. Ποιος ή ποιοι, άραγε; Ο νεοφιλελεύθερος γνωστός γυρολόγος κ. υβριστής της παράταξης βολεύτηκε στο νοσοκομείο. Τι να πρωτοθυμηθώ;»

Κακοποιημένο το… ηθικό πλεονέκτημα!

Η κριτική του κ. Αδαμούλη συνεχίζεται και με όσα λέει, θέτει σειρά ζητημάτων για τα προτάγματα της Κυβέρνησης. Χαρακτηριστικά σημειώνει: «Η ‘αξιοκρατία’ σε πρώτο πλάνο!!! Το βόλεμα στο κέντρο του επιτελικού κράτους!!! Το δε ηθικό πλεονέκτημα κακοποιημένο και ‘βιασμένο’ βάναυσα από ανθρώπους που δεν αγωνίζονται για αρχές και αξίες, αλλά για την πάρτη τους. Τώρα, τρέξε εσύ, αγωνιστή και ιδεολόγε της παράταξης, για να βολεύονται όλοι αυτοί και να αλληλοκαρφώνονται στο παρασκήνιο!»

Η Στέλλα Μπίζιου όμως, δεν άφησε το «γάντι» να πέσει κάτω και απάντησε στον ίδιο τόνο στον κ. Αδαμούλη: Αφού πρώτα διαψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή σε διαγωνισμούς για την πλήρωση θέσεων, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο στην ηθική και πολιτική της υπόσταση, κάνει λόγο για «ατυχέστατη ανάρτηση» και σημειώνει ότι «όσοι σπεύδουν να αναπαράξουν ανυπόστατα ψεύδη να γνωρίζουν πως χωρίς αποδείξεις και διασταύρωση στοιχείων καταλήγουν στη συκοφαντία, αν όχι στη γελοιότητα».

Πάντως, αν πάμε σε… μακρά προεκλογική περίοδο, αυτού του είδους οι κόντρες αναμένεται να πολλαπλασιαστούν! Όχι μόνο στη Λάρισα, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ