Βγήκαν τα… προεκλογικά μαχαίρια στη ΝΔ: Ο ένας «καρφώνει» τα «ρουσφέτια» του άλλου!

Του... ρουσφετιού το κάγκελο στη Λάρισα!

Must Read

Μπορεί στην Κυβέρνηση να αποκλείουν το ενδεχόμενο προώρων εκλογών, όμως μάλλον δεν γίνονται πιστευτοί ούτε από τους πολιτευτές τους, οι οποίοι έχουν βγάλει τα «μαχαίρια» και τα μπήγουν στους «συνυποψηφίους» τους.

Αυτό συνέβη και στη Λάρισα τις ημέρες αυτές, με τον πολιτευτή της Ν.Δ., Γιώργο Αδαμούλη να «φωτογραφίζει» σε άρθρο του τη βουλευτή Στέλλα Μπίζιου για «ρουσφέτια». Συγκεκριμένα, έγραψε ότι «η άλλη βόλεψε μέλος της οικογένειας της ιδιαιτέρας… στην Πολιτική Προστασία».

Πάντως, δεν ήταν μόνον η κυρία Μπίζιου που μπήκε στο στόχαστρο του κ. Αδαμούλη, καθώς η μπάλα των καταγγελιών του παίρνει πολλούς: «Ο ένας βόλεψε μέλος της οικογένειάς του στην Πολιτική Προστασία. Ένας άλλος βόλεψε τον εαυτό του ως νομικό σύμβουλο στη ΔΥΠΕ. Την άλλη, με αδυναμία στη φωτογράφιση με ‘παράγοντες’, τη βόλεψαν στην Πολιτική Προστασία. Ποιος ή ποιοι, άραγε; Ο νεοφιλελεύθερος γνωστός γυρολόγος κ. υβριστής της παράταξης βολεύτηκε στο νοσοκομείο. Τι να πρωτοθυμηθώ;»

Κακοποιημένο το… ηθικό πλεονέκτημα!

Η κριτική του κ. Αδαμούλη συνεχίζεται και με όσα λέει, θέτει σειρά ζητημάτων για τα προτάγματα της Κυβέρνησης. Χαρακτηριστικά σημειώνει: «Η ‘αξιοκρατία’ σε πρώτο πλάνο!!! Το βόλεμα στο κέντρο του επιτελικού κράτους!!! Το δε ηθικό πλεονέκτημα κακοποιημένο και ‘βιασμένο’ βάναυσα από ανθρώπους που δεν αγωνίζονται για αρχές και αξίες, αλλά για την πάρτη τους. Τώρα, τρέξε εσύ, αγωνιστή και ιδεολόγε της παράταξης, για να βολεύονται όλοι αυτοί και να αλληλοκαρφώνονται στο παρασκήνιο!»

Η Στέλλα Μπίζιου όμως, δεν άφησε το «γάντι» να πέσει κάτω και απάντησε στον ίδιο τόνο στον κ. Αδαμούλη: Αφού πρώτα διαψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή σε διαγωνισμούς για την πλήρωση θέσεων, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο στην ηθική και πολιτική της υπόσταση, κάνει λόγο για «ατυχέστατη ανάρτηση» και σημειώνει ότι «όσοι σπεύδουν να αναπαράξουν ανυπόστατα ψεύδη να γνωρίζουν πως χωρίς αποδείξεις και διασταύρωση στοιχείων καταλήγουν στη συκοφαντία, αν όχι στη γελοιότητα».

Πάντως, αν πάμε σε… μακρά προεκλογική περίοδο, αυτού του είδους οι κόντρες αναμένεται να πολλαπλασιαστούν! Όχι μόνο στη Λάρισα, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This