Κυριακή 25/7/2021

Ο πρωτοσέλιδος διασυρμός του Σαμαρά από τον Μαρινάκη, και ένας λαός κομπάρσος της διαπλοκής

Μαρινάκης κατά Σαμαρά! Τι άλλο θα δούμε...

Ο Μαρινάκης με πρωτοσέλιδο χτύπημα στην εφημερίδα του, Το Βήμα, ισοπεδώνει τον Αντώνη Σαμαρά. Ναι, τον Αντώνη Σαμαρά που μέχρι πριν λίγο καιρό είχε ηγετική αντιμετώπιση στα έντυπα του ίδιου ομίλου!

Ο «λύκος και αν εγέρασε», είναι ο τίτλος του άρθρου, και παραπέμπει στην απόπειρα του Αντώνη Σαμαρά να επαναλάβει την αποστασία του 1993, με στόχο τότε τον πατέρα Μητσοτάκη και συνοδοιπόρο τον πατέρα Αλαφούζο…

Δεν είναι μόνο η επίθεση κατά της Τουρκίας που έκανε πρόσφατα ο Αντώνης Σαμαράς. Είναι κυρίως η απειλή που αποτελεί ο Μεσσήνιος κατά του Μητσοτάκη, αφού είναι ο μόνος που μπορεί να ρίξει αύριο το πρωί την κυβέρνηση. Γιατί στο πρόσφατο παρελθόν που έκανε τα γλυκά μάτια ο Βαγγέλης Μαρινάκης; Άγνωστο. Ίσως και αυτός να ήθελε να ασκήσει κάποιας μορφής πίεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το γιατί, πραγματικά είναι ανεξήγητο. Τέτοιες ανασφάλειες δεν έπρεπε να έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται ο φιλικότερός πρωθυπουργός που θα μπορούσε να ονειρευτεί.

Τώρα μάλλον το συνειδητοποίησε και αποφάσισε να στηρίξει με νύχια και με δόντια τον πρωθυπουργό, εξαφανίζοντας οποιαδήποτε απειλή στον ορίζοντα. Έτσι, μετά τις επιθέσεις στον Αλέξη Τσίπρα, τώρα πήρε σειρά η πραγματική απειλή που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς. Στο μεσοδιάστημα, πέταξε και την τροχιοδεικτική για τις 800.000 ψήφους των ομογενών που φυσικά θα είναι το καλύτερο μπόνους για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ώστε να κόψει τα φτερά σε όσους πιέζουν τον Αντώνη Σαμαρά να προβεί σε αυτόνομη πολιτική πορεία.

Είπαμε, μπορεί εμείς οι πατριώτες να θέλουμε το Αιγαίο ελληνικό, σεβόμενοι το αίμα των προγόνων μας και τις θυσίες του Γιαλοψού, του Καραθανάση, του Βλαχάκου, το κεφάλαιο όμως δεν έχει πατρίδα. Και θέλει μία «θάλασσα ειρήνης», όπου τα διάφορα καραβάκια θα μπορούν να πλέουν ανενόχλητα, χωρίς τον κίνδυνο κάποιου «ατυχήματος».

Και αυτό μπορεί να το εξασφαλίσει μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ