Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Παραιτηθείτε κυρία Μενδώνη (video)

Όταν η υπουργός πολιτισμού μιλούσε για το ήθος του Λιγνάδη από το βήμα της Βουλής

Η κυρία Λίνα Μενδώνη θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ήδη εδώ και καιρό. Ειδικά από την φωτιά στις Μυκήνες. Όπου επιχείρησε με προκλητικό τρόπο να καλύψει τις ευθύνες της υφιστάμενης της, η οποία με τη σειρά της έπλεκε θεωρίες συνωμοσίας για τα αίτια της πυρκαγιάς, μέχρι που ήρθε η πραγματογνωμοσύνη.

Αντί λοιπόν να υποβάλει την παραίτησή της διώχνοντας και την υφιστάμενη της, άρχισε να στέλνει εξώδικα, έχοντας προφανώς κατά νου ότι τα συστημικά μέσα θα συνεχίζουν να της παρέχουν την ασυλία που παρέχουν στο σύνολο της κυβέρνησης.

Η υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη όμως είναι τελείως διαφορετική. Αφορά τα παιδιά μας. Αφορά όμως και την κακοποίηση του Ελληνικού πολιτισμού. Που υποτίθεται ότι θεματοφύλακας του ήταν κυρία Μενδώνη.

Σήμερα λοιπόν που η κυρία Μενδώνη διαπιστώνει ότι ο Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, οφείλει άμεσα να υποβάλει την παραίτησή της. Διότι η ίδια η κυρία Μενδώνη, πριν από λίγο καιρό από το βήμα των υπουργικών εδράνων της Βουλής, κατακεραύνωνε όποιον αμφισβητούσε όχι το ταλέντο, αλλά ακόμα και το ήθος του κυρίου Λιγνάδη! Για να μην ξεχνάμε φυσικά και την κυρία Σακελλαρόπουλου που τιμούσε τον απολογητή βιαστών και παιδεραστών, Τσόκλη. Όχι για το ήθος του ευτυχώς.

Προσέξτε, μίλησε για το ήθος του κυρίου Λιγνάδη. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ