Σάββατο 31/7/2021

Η Φώφη θα καθαρίσει πάρκα, αποφασισμένη να κάνει την Αθήνα… λαμπίκο!

«Το περιβάλλον μάς καλεί. Λέμε όχι στην κλιματική αλλαγή και συμμετέχουμε!»

Δεν έχει τέλος η απόγνωση του ΚΙΝ.ΑΛ. αυτήν την εποχή… Δεν είναι και λίγο ένα κόμμα -που άγνωστο γιατί αυτοαποκαλείται ακόμα σοσιαλδημοκρατικό, χωρίς να έχει ούτε μια σοσιαλιστική θέση, όπως παρατηρούν τα ελάχιστα εναπομείναντα σοβαρά στελέχη του-, ενώ έχει στηρίξει όλες τις επιλογές της κυβέρνησης, να βλέπει το Μαξίμου να το «αδειάζει» με τόση απονιά.

Όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις, π.χ., Πολιτική Προστασία, στη Χ. Τρικούπη ένιωσαν προδομένοι που ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέσω του ΦΕΚ (Τα «Νέα» του υπόδικου Μαρινάκη) ότι βάζει στον πάγο τις ρυθμίσεις για την πανεπιστημιακή αστυνομία που με τόση θέρμη υποστήριξε μέρος του ΚΙΝ.ΑΛ… Μην έχοντας κάτι καλύτερο να πράξει, η… αδιαμφισβήτητη πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά παίρνει από σήμερα σκούπα και φαράσι και γυρίζει τις αθηναϊκές ρούγες για να κάνει την πόλη λαμπίκο!

Εβδομάδα Πράσινων Δράσεων

Σήμερα, στις 7 το απόγευμα, και με σημείο συνάντησης τη γωνία των οδών Μουστοξύδη και Βαλτινών στο Πεδίον του Άρεως θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δράση του κινήματος στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Πράσινων Δράσεων», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Η παρέμβαση αφορά τον καθαρισμό των γειτονικών χώρων πρασίνου στην Αθήνα. «Το περιβάλλον μάς καλεί. Λέμε όχι στην κλιματική αλλαγή και συμμετέχουμε!», δηλώνουν αποφασιστικά στη Χ. Τρικούπη.

Μένει να δούμε τις ενδυματολογικές επιλογές που θα επικρατήσουν, καθώς τα αγόρια και τα κορίτσια του Κινήματος -κάποιας ηλικίας πλέον- δεν φοράνε ό,τι κι ό,τι…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ