ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ έχει φεσώσει όποιον μιλάει ελληνικά με 342 εκατ. ευρώ

«O κ. Μητσοτάκης θα αυγατίζει στο διηνεκές τα χρέη του και θα "ξεπληρώνει" με χαριστικές ρυθμίσεις στις τράπεζες;»

Must Read

Να απαντήσει «ξεκάθαρα» αν θα στηρίξει την πρόταση νόμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για «υποχρεωτική καταβολή του 75% της κρατικής αποζημίωσης όσων κομμάτων έχουν χρέη στις τράπεζες και του 40% της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών τους», καλεί τη ΝΔ η αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορώντας τη για «εμπαιγμό» των πολιτών.

Συγκεκριμένα, σε απάντηση που εξέδωσε προς το κυβερνόν κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Η ΝΔ που έχει φεσώσει όποιον μιλάει ελληνικά με 342 εκατ. ευρώ, 120 μόνο τα χρόνια προεδρίας του κ. Μητσοτάκη, αντί να εμπαίζει τους πολίτες ισχυριζόμενη πως η εκτόξευση των χρεών της είναι “εξυγίανση”, να απαντήσει ξεκάθαρα: Θα στηρίξει την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για υποχρεωτική καταβολή του 75% της κρατικής αποζημίωσης όσων κομμάτων έχουν χρέη στις τράπεζες και του 40% της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών τους, ώστε να αποπληρωθούν κάποια στιγμή τα φέσια τους; Ή ο κ. Μητσοτάκης θα αυγατίζει στο διηνεκές τα χρέη του και θα “ξεπληρώνει” με χαριστικές ρυθμίσεις στις τράπεζες;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This