Πέθανε ο πρώην υφυπουργός Τάσος Νεράντζης, ιδρυτικό μέλος της Νέας Δημοκρατίας

Εξελέγη 9 φορές βουλευτής από τη Β' Πειραιά

Must Read

Σήμερα το πρωί, Κυριακή 11.07, έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Νεράντζης, πρώην υφυπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επί σειρά ετών.

Ο Τάσος Νεράντζης υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας και διετέλεσε υφυπουργός τόσο Μεταφορών και Επικοινωνιών, από το 2004 έως το 2006, όσο και Ανάπτυξης από το 2006 έως το 2007. Γεννήθηκε στη Νίκαια και σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ υπήρξε πρωταθλητής στην επιτραπέζια αντισφαίριση το 1958. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Β’ Πειραιά με τη ΝΔ το 1974 και επανεξελέγη σε 8 ακόμα εκλογικές αναμετρήσεις. Μεταξύ 1978 και 1981 υπήρξε γραμματέας της Βουλής.

Με δήλωσή του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του Τάσου Νεράντζη: «Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος: τον Τάσο Νεράντζη. Στη μακρά πολιτική διαδρομή του και από όλες τις κομματικές και κυβερνητικές θέσεις και τα δημόσια αξιώματα που υπηρέτησε, ο Τάσος Νεράντζης έδειξε ήθος, εργατικότητα, συνέπεια. Για την προσήλωση σε αυτές τις αρχές οι πολίτες της Β’ Πειραιά, τον επέλεξαν 9 φορές να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

«Έφυγε από την ζωή ένας ωραίος άνθρωπος»

Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε μέσω γραπτής του δήλωσης και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς: «Έφυγε από την ζωή ένας φίλος, ένας συναγωνιστής, ένας ωραίος άνθρωπος. Ο Τάσος θα λείψει στην Παράταξη και στον Πειραιά, που τόσο αγάπησε. Και πάνω από όλα, στην οικογένεια και τους οικείους του, στους οποίους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This