Ο Καρανίκας πήρε πίσω την ανάρτηση για τη Δάφνη Μητσοτάκη και τη ΜΚΟ, ζητώντας συγγνώμη!

Η κριτική του δεν αφορούσε την πρωθυπουργική θυγατέρα, αλλά τον ίδιο τον Κ. Μητσοτάκη, που στερεί τη δυνατότητα σπουδών σε 40.000 μαθητές, για να τους δώσει πελατεία στα κολέγια

Must Read

Θύμα παραπληροφόρησης δήλωσε χθες ο Νίκος Καρανίκας, ανακαλώντας όσα άστοχα και με ελαφρότητα είχε υιοθετήσει σε σχετική ανάρτησή του στο διαδίκτυο για τη θυγατέρα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα ισχυρίστηκε ότι η κόρη του πρωθυπουργού, Δάφνη, έχει λάβει χρηματοδότηση 2.000.000 ευρώ για ΜΚΟ που ασχολείται με ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Στη συνέχεια ωστόσο, αναγνωρίζοντας το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη και έσπευσε να διαγράψει το επίμαχο σχόλιο, την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου ζητούσε «κάποιον να τον μαζέψει» και απειλούσε με μηνύσεις.

Η… εξαφανισμένη ανάρτηση – προϊόν παραπληροφόρησης

Η κριτική του, όπως εξήγησε, δεν αφορούσε την πρωθυπουργική θυγατέρα που αξιοποιεί τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειάς της, αλλά «τον ίδιο τον Κ. Μητσοτάκη που την ίδια ώρα στερεί τη δυνατότητα σπουδών σε 40.000 μαθητές, για να τους δώσει πελατεία στα κολέγια. Είναι χυδαία πολιτική επιλογή του. Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος».

  • Δείτε τη… διορθωτική ανάρτηση του Ν. Καρανίκα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This