Ο Ερντογάν πανηγυρίζει γιατί… μας πέταξαν στη θάλασσα πριν 100 χρόνια! (video)

Η «ένδοξη τουρκική ιστορία» απλώνεται από τη… Βιέννη έως την Ερυθρά Θάλασσα!

Must Read

Τη μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας βρήκε ευκαιρία ο Ταγίπ Ερντογάν για να κάνει ακόμη μια επίθεση στην Ελλάδα, αλλά και στον πολιτισμό, καθώς πανηγυρίζει για το λεπίδι που πέρασαν οι Τούρκοι τους Έλληνες των προγονικών εστιών μας.

Σε ομιλία του για τα 100 χρόνια από τη Μάχη του Σαγγάριου ανέφερε προκλητικά: «Πριν από 100 χρόνια πετάξαμε τον εχθρό στη θάλασσα»! Και συνέχισε το παραλήρημά του κατηγορώντας για… σφαγές τους Έλληνες και συνδυάζοντας τη μάχη στον Σαγγάριο με το Ματζικέρτ και την άλωση της Κωνσταντινούπολης!

«Η μάχη του Σαγγάριου ολοκληρώθηκε με την νίκη της 30ης Αυγούστου, ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου έφτασε στον τελικό της στόχο με το πέταγμα του εχθρού στην θάλασσα της Σμύρνης. Ο εχθρός καθώς αποσυρόταν από τον Σαγγάριο, κατέστρεφε και έκαιγε κάθε μέρος και οτιδήποτε έβρισκε μπροστά του κάνοντας αμέτρητες ντροπιαστικές σφαγές και δείχνοντας έτσι το πραγματικό του πρόσωπο… Η νίκη του Σαγγάριου όπως και του Ματζικέρτ, όπως και αυτές της Προύσας, της Αδριανούπολης, όπως και η άλωση της Κωνσταντινούπολης αποτελούν φύλλα της ένδοξης ιστορίας μας, που αγκαλιάζει από την μια μεριά τις πύλες της Βιέννης και από την άλλην την Ερυθρά Θάλασσα», είπε ο σουλτάνος.

Στην περίπτωσή του ταιριάζει γάντι το ρητό «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This