Στέλιος Πέτσας: Βλέπει «πρωτοφανή αποδοχή της κυβέρνησης» σε δημοσκόπηση που την «μαύρισε»!

Μώρα γαρ μώρος λέγει...

Must Read

Ώρες-ώρες δεν υπάρχουν λόγια για τα όσα ξεστομίζουν τα μέλη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη (αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός). Ένας εξ αυτών, ο Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τη χθεσινή δημοσκόπηση της MRB, είδε ότι «η αποδοχή της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού δυο χρόνια μετά τις εκλογές είναι πρωτοφανής για τα μεταπολιτευτικά χρονικά»!

Μιλάμε για μια δημοσκόπηση όπου για την κυβερνητική θητεία της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 58,2% των ερωτηθέντων την κρίνει μάλλον/σίγουρα αρνητικά και στην αξιολόγηση της διαχείρισης της πανδημίας από την Κυβέρνηση, ο κόσμος που συμμετείχε την έκρινε κατά 54% αρνητικά!

Αυτά λοιπόν ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών τα βλέπει ως «πρωτοφανή αποδοχή»…

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το γεγονός ότι σε μια από τις ερωτήσεις της δημοσκόπησης που αφορούσαν τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και το αν αυτές αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα προβλήματα της κοινωνίας, όπου το 58,4% απάντησε λίγο/καθόλου, ο κ.Πέτσας εκτίμησε ότι «χρειάζονται χρόνο για να αφομοιωθούν από τους πολίτες και να γίνουν ορατές στην καθημερινότητα τους».

Με λίγα λόγια δηλαδή, οι πολίτες είναι χαζοί και δεν κατάλαβαν τι είπε ο Πρωθυπουργός για τα… σωτήρια μέτρα, τα οποία βέβαια, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση δεν αντιμετωπίζουν σε καμία περίπτωση την αύξηση των τιμών σε βασικά αγαθά (64% είχε αυτή την άποψη).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This