Άρχισε να μαζεύει υπογραφές ο Γιώργος Παπανδρέου «για να φέρει εις πέρας αυτό το σπουδαίο έργο»!

Έτοιμη και η φόρμα (και δεν εννοούμε γυμναστικής!), για την υποστήριξή του

Must Read

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του -που βάζει μπροστά τα στήθη του για να σώσει την Ελλάδα και την παράταξή του!- ήταν έτοιμη και η φόρμα για συλλογή υπογραφών υποστηρικτών του.

Μάλιστα ο Γιώργος Παπανδρέου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενημέρωσε για την ύπαρξη της συγκεκριμένης φόρμας, αναφέροντας ότι «η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια».

Στο μήνυμά του αναφέρει: «Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.
Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη.
Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.
Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.
Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας».

Στη φόρμα υποστήριξης του Γιώργου Παπανδρέου πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να αναγράψει τα προσωπικά του στοιχεία, τα στοιχεία διαμονής, καθώς και την πολιτική του δράση, ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για το αν θέλει να είναι εθελοντής στον… αγώνα του Γιώργου.

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ψάρια θα πιάσει, μιας και την προηγούμενη φορά ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για πρόεδρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This