Μαρία Απατζίδη: «Δέχτηκα επίθεση από τα ΜΑΤ» καταγγέλλει η βουλευτής 

H βουλευτής του ΜέΡα25 βρέθηκε χθες στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Must Read

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter όπου το μάτι της είναι μαυρισμένο, η βουλευτής του ΜέΡα25, Μαρία Απατζίδη καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η βουλευτής αναφέρει ότι  όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια της πορείας που πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τον θάνατο του νεαρού Ρομά ο οποίος ενεπλάκη στην άγρια καταδίωξη στο Πέραμα: «Δέχθηκα απρόκλητα χτύπημα στο μάτι και ασπιδιά στο χέρι από αστυνομικό των ΜΑΤ στην πορεία για τον αδικοχαμένο18χρονο. Η αστυνομική βία δεν θα περάσει» αναφέρει στον λογαριασμό της.

Δείτε επίσης: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που έσπασε τζαμαρία και για την καταγγελία της βουλευτού ότι δέχτηκε επίθεση από ΜΑΤ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρίλερ με την σορό 74χρονου στο λιμάνι του Βόλου

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι του Βόλου και αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές....

More Articles Like This