Θάνος Πλεύρης: Απαντά σε άρθρο της «δημοκρατίας» με ασύστολα ψέματα!

Η εφημερίδα είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο υπουργός Υγείας δέχτηκε και παράπονα από μητροπολίτες για το συγκεκριμένο θέμα

Must Read

Ανερυθρίαστα ψέματα αραδιάζει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και μάλιστα σε επίσημο δελτίο Τύπου!

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλεύρης, απαντώντας σε άρθρο του Μανώλη Κοττάκη στη «δημοκρατία» με τίτλο «Ουδετερόθρησκο κράτος» και θέμα την αποκαθήλωση ιερών εικόνων από νοσοκομεία και δημόσια κτίρια, αναφέρει: «Στα νοσοκομεία αρμοδιότητας του υπουργείου Υγείας ουδέν περιστατικό απομάκρυνσης θρησκευτικών συμβόλων παρατηρείται και προφανέστατα ουδεμία εντολή έχει δοθεί προς τούτο. Σχετικά με την καταγγελία του κ. Τσελέντη, αφορά νοσοκομείο που δεν υπάγεται στην αρμοδιότητα του υπ. Υγείας και διαβιβάστηκε για να ελεγχθεί».

Ωστόσο ο κ. Πλεύρης ψεύδεται ασύστολα. Προ ημερών σημειώθηκε περιστατικό αποκαθήλωσης των ιερών εικόνων στο Δημόσιο Νοσοκομείο Σερρών. Το θέμα είχε αναδείξει και τότε η «δημοκρατία». Έπειτα από τον σάλο που ξεσηκώθηκε οι ιερές εικόνες τοποθετήθηκαν πάλι στη θέση τους και η υπάλληλος που είχε ανακινήσει το θέμα και είχε δώσει τη σχετική εντολή έκανε πίσω. Αντίστοιχα περιστατικά συνέβησαν και σε άλλες πόλεις.

Μάλιστα, η «δημοκρατία» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο κ. Πλεύρης δέχτηκε και τα παράπονα μητροπολιτών για το θέμα. Κάποιους εξ αυτών τους κάλεσε ο ίδιος στο τηλέφωνο για να δικαιολογηθεί. Άραγε… το ξέχασε; Επομένως το θέμα είναι απολύτως υπαρκτό και το λάθος διορθώθηκε εκ των υστέρων. Γιατί υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε κανένα περιστατικό απομάκρυνσης θρησκευτικών συμβόλων; Είναι τόσο συνηθισμένος στο ψέμα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This