Debate υποψηφίων προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Με επιστολή του στους βουλευτές ζητάει να αρθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων

Must Read

Δυο τηλεοπτικές συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, προτείνει ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης με επιστολή του στην αρμόδια Επιτροπή του κόμματος για τη τήρηση του Καταστατικού και τη διεξαγωγή των εκλογών (ΕΔΕΚΑΠ).

Συγκεκριμένα η πρώτη «αναμέτρηση» προτείνει να διεξαχθεί μεταξύ όλων των υποψηφίων και η δεύτερη ανάμεσα στους δυο που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Ανέφερε ακόμη ότι «στόχος όλων μας πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών, ώστε η διαδικασία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για την ενδυνάμωση της δημοκρατικής παράταξης στη χώρα μας, καθώς και ένα πολιτικό γεγονός που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας».

Επιστολή όμως έστειλε και στους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, με την κοινοβουλευτική ομάδα να κάνει την πρώτη της συνεδρίαση μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Ο Ανδρουλάκης ζητάει την «αυτονόητη δέσμευση όλων μας να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, ακολουθώντας τον δρόμο της ενότητας, των θεσμικών διαδικασιών και, εν τέλει, της κοινής λογικής».

Και καλεί τους βουλευτές μέχρι να τελειώσουν οι εσωκομματικές εκλογές να μην προβούν σε αχρείαστες αντιπαραθέσεις, γιατί με αυτό τον τρόπο θα εκπέμψουν απωθητικό μήνυμα εσωστρέφειας στους πολίτες«Ο βασικός μας στόχος δεν είναι άλλος από το να μετατρέψουμε τις εσωκομματικές εκλογές σε ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλης της κοινωνίας και θα επαναφέρει την ουσιαστική πολιτική, όχι τη μικροπολιτική, στο προσκήνιο», αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This