Τι είπε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στη συνάντησή του με τον Ουκρανό πρέσβη

Τόνισε την ανάγκη σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου, της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας

Must Read

Με τον Πρέσβη της Ουκρανίας στην Αθήνα, Σέργκι Σουτένκο, συναντήθηκε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος για να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας, με τον Έλληνα υπουργό να δηλώνει την αλληλεγγύη του «προς τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό».

Την συνάντηση στο γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, γράφοντας: «Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη η σημερινή συνάντηση στο @Hellenic_MOD με τον Πρέσβη της Ουκρανίας κ. @Sergii_Shutenko παρουσία του @ChiefHNDGS. Έγινε σαφής η αλληλεγγύη προς τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό. Αδιαμφισβήτητος και ο σεβασμός στο Διεθνές Δίκαιο».

Παρουσία και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος δήλωσε: «Η Ελλάδα παρέχει από την πρώτη στιγμή κάθε δυνατή υποστήριξη και βοήθεια σε πνεύμα αλληλεγγύης προς την Ουκρανία, τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό και την Ελληνική ομογένεια της πολύπαθης αυτής χώρας». Και τόνισε την ανάγκη σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου, της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας.

*πηγή φωτό: Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This