Στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε η Κυβέρνηση μετά την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του

Άμεσα αντανακλαστικά από τους κυβερνώντες για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Must Read

Την επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε καταδίκασε με ανάρτησή του στο twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και ξεκαθάρισε ότι «η ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα δεν θα πληγεί με τέτοιους τραμπουκισμούς».

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει:

«Η επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Ούτε ο ίδιος πρόκειται να καμφθεί, ούτε η ελευθερία του λόγου στην Πατρίδα μας θα πληγεί από τέτοιους τραμπουκισμούς».

«Η εμπρηστική επίθεση στην πολυκατοικία που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, στρέφεται ευθέως κατά της ελευθερίας της έκφρασης στη χώρα μας και είναι απολύτως καταδικαστέα», αναφέρει με τη σειρά του ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

«Τρομοκρατική επίθεση» χαρακτήρισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, την επίθεση με γκαζάκια. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η Πολιτεία θα επιληφθεί, ώστε οι υπεύθυνοι να βρεθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης με ανάρτηση του στο twitter καταδίκασε την επίθεση στην πολυκατοικία που διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Καταδικάζουμε την επίθεση στην οικία του Αρη Πορτοσάλτε. Οι τραμπούκοι επιλέγουν να επιτεθούν εναντίον της ελεύθερης έκφρασης. Τασσόμαστε εναντίον αυτών των πράξεων εκφοβισμού. Το μίσος και η βία δεν τρομοκρατούν κανέναν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This