Το Μαξίμου κάλυπτε τον Πάτση επί τρία χρόνια!

Από το 2020 η «δημοκρατία» είχε αποκαλύψει τη δράση του -Τα κατορθώματα και η κουμπαριά-κλειδί

Συντάκτης: Newsroom

Μνημείο υποκρισίας η ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, σύμφωνα με την οποία ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη τέθηκε εκτός της Κ.Ο. επειδή, μετά τις εξηγήσεις που έδωσε, κρίθηκε ότι οι επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Ν.Δ.

Και είναι μνημείο υποκρισίας γιατί ήταν γνωστές σε όλους οι δραστηριότητές του αυτές τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2020, όταν η «δημοκρατία» αποκάλυψε πως ήταν και παρέμενε και ως βουλευτής επικεφαλής δικηγορικού ομίλου «είσπραξης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων».

Ο ίδιος εξάλλου «καρφώνει» την κυβέρνηση σε απάντησή του σε οπαδό της Ν.Δ. στο facebook, που τον κατηγορεί ότι ενήργησε παράτυπα εκθέτοντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό: «Παράτυπα; Σε ποιο θέμα ακριβώς; Και τι δεν ήταν γνωστό στην κυβέρνηση από τις όποιες δραστηριότητές μου;»

Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων χθες να τον αποπέμψει μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τις business με τα «κόκκινα» δάνεια που εξαγόρασε η εταιρία του (πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποκαλύψεις αυτές έπαιξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης). Χθες, ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Ιωάννης Μπούγας τον κάλεσε σε απολογία, οι εξηγήσεις του δεν κρίθηκαν επαρκείς, με αποτέλεσμα την αποπομπή του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Πάτσης αγόρασε το 2011 μέσω της εταιρίας του δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς για 4.300.000 ευρώ, αξίας 62.771.892 ευρώ. Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι έχει πάρει με απευθείας ανάθεση 1.000.000 ευρώ από τα ΕΛ.ΤΑ.

Ο ίδιος, που έχει στενή σχέση με τον υπουργό Στέλιο Πέτσα -είναι μάλιστα και κουμπάροι- με δήλωσή του κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του και ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος. Η στάση του αυτή δείχνει τη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη, αλλά ενδεχομένως να είναι και ένα προειδοποιητικό μήνυμα προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα έγραψε μεταξύ άλλων: «Αγαπητοί Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες, παραμένω βουλευτής σας, ανεξάρτητος. Μέχρι τελευταίας στιγμής θα είμαι ο Ανδρέας που ξέρετε».

Επίσης, πριν από τη διαγραφή έβαλε στο στόχαστρο τον Παύλο Πολάκη με στόχο να αναγκάσει την κυβέρνηση να τον στηρίξει, υποστηρίζοντας ότι «ο κ. Πολάκης έχει επιδοθεί σε ένα κρεσέντο ύβρεων και συκοφαντιών εις βάρος μου», προαναγγέλλοντας μάλιστα προσφυγή στη Δικαιοσύνη εναντίον του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πάτσης ισχυρίστηκε -χωρίς όμως να πείσει ούτε το ίδιο του το κόμμα, το οποίο τον διέγραψε- ότι το 2010 ίδρυσε την εταιρία ΠΛΑΤΩΝ Α.Ε. Σκοπός της ήταν να αγοράσει από την τράπεζα αποσβεσθέντα καταναλωτικά δάνεια ετών 1998-2004, για τα οποία η τράπεζα είχε προβεί σε όλες νόμιμες ενέργειες και δεν είχε καταστεί δυνατή η είσπραξή τους. Σκοπός ήταν να επιχειρήσει η εταιρία τηλεφωνικά να ρυθμιστούν δάνεια όσων το επιθυμούσαν με πολύ μεγάλη έκπτωση επί της οφειλής και να λάβουν στη συνέχεια εξοφλητική απόδειξη από την τράπεζα. Για την αγορά του δανείου η εταιρία κατέβαλλε στην τράπεζα το ποσό των 4.300.000 από δάνειο το οποίο είχε λάβει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του καταγγέλλει τον ίδιο τον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι «γνώριζε ότι ο κ. Πάτσης είχε εισπρακτικές και πλούτιζε από “κόκκινα” δάνεια από τον Φεβρουάριο του 2020, όταν είχε αποκαλυφθεί πρώτη φορά από την εφημερίδα “δημοκρατία” και την εφημερίδα “Documento”».

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη διάχυση των ευρωπαϊκών πόρων σε φίλους και συμφέροντα, τώρα κερδοσκοπούν σε βάρος χιλιάδων δανειοληπτών».

Το ΚΚΕ ανέφερε ότι «καμία διαγραφή δεν ακυρώνει τις ευθύνες της κυβέρνησης, γιατί αυτή η δραστηριότητα είναι προϊόν μιας εγκληματικής πολιτικής που έχει νομιμοποιήσει την κερδοσκοπία και τους πλειστηριασμούς».

Ο Γ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι «στο ΜέΡΑ25 ήμασταν οι πρώτοι που, από τη στιγμή που ψηφίστηκε ο “Ηρακλής”, αυτή η ψευτοαγορά των “κόκκινων” δανείων, μιλούσαμε για “Μητσοτάκης Α.Ε.”».

πάτσης

Από το 2020 η «δημοκρατία» είχε αποκαλύψει την εισπρακτική

Ήταν η «κυριακάτικη δημοκρατία» η πρώτη που, ήδη από τον Φεβρουάριο του 2020, είχε αποκαλύψει τις «επιχειρηματικές δραστηριότητες» του Ανδρέα Πάτση στις πλάτες των υπερχρεωμένων Ελλήνων πολιτών.

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» ρωτούσε τότε αν «ο κ. Πάτσης παραμένει, επτά μήνες μετά τις εκλογές, επικεφαλής ενός ομίλου που δραστηριοποιείται (και) ως εισπρακτική εταιρία;». Και συνέχιζε θέτοντας το ερώτημα «για λογαριασμό ποίων αναλαμβάνει σήμερα τη διεκδίκηση ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων;».

Ηταν η «κυριακάτικη δημοκρατία» που πρώτη είχε φέρει στο προσκήνιο και τις δραστηριότητες του κ. Πάτση με την αγορά δανείων από την Τράπεζα Πειραιώς, καθώς ήδη από τον Φεβρουάριο του 2020 αναφερόταν στην «εταιρία ειδικού σκοπού τιτλοποιήσεων απαιτήσεων υπό την επωνυμία ΠΛΑΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ και με διακριτικό τίτλο ΠΛΑΤΩΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Α.Ε. – PLATON SECURITISATIONS S.A.».

Σημείωσε δε ότι η συγκεκριμένη εταιρία συστάθηκε στα γραφεία της δικηγορικής εταιρίας ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ από τους Ανδρέα Πάτση (δικηγόρο) και Ακη Κουντούρη (ιδιωτικό υπάλληλο), με μετοχικό κεφάλαιο 60.000. Στόχος της εταιρίας «η απόκτηση επιχειρηματικών απαιτήσεων με σκοπό την τιτλοποίηση, η έκδοση και διάθεση ομολογιών».

Ηταν αυτές οι αποκαλύψεις για την Platon, αλλά και τις άλλες εταιρίες του «ομίλου Πάτση» πριν από δύο ολόκληρα χρόνια που ξεκίνησαν τη χιονοστιβάδα η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη χθεσινή διαγραφή του από το κυβερνών κόμμα.

Στην κυβέρνηση πάντως δεν μπορούν να ισχυρισθούν ότι δεν γνώριζαν τίποτε, αφού ήδη από το 2020 προειδοποιούσαμε: «Δημιουργείται μείζον ηθικό και αξιακό θέμα στην περίπτωση που κάποιος βουλευτής συνδέεται με εισπρακτική εταιρία, διεκδικώντας σε πολλές περιπτώσεις απαιτήσεις που, με βάση καταγγελίες, έχουν πάρει τοκογλυφικά χαρακτηριστικά».

Παρελθόν ο διοικητής των ΕΛ.ΤΑ. που εμπλέκεται στο σκάνδαλο

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις μετά τη διαγραφή του Ανδρέα Πάτση από τη «γαλάζια» παράταξη, με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛ.ΤΑ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο να παραιτείται λίγο μετά την αποπομπή του βουλευτή από την εταιρία για λόγους ευθιξίας, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη πως ο βουλευτής Γρεβενών εισέπραττε μέσω της δικηγορικής του εταιρίας «ζεστό» χρήμα από τα ΕΛ.ΤΑ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη Δι@ύγεια, ο Ανδρέας Πάτσης είχε συνάψει 27 συμβάσεις με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, το ύψος των οποίων ανέρχεται σε 821.877 ευρώ. Η πρώτη σύμβαση έγινε τον Οκτώβριο του 2020 και η τελευταία πριν από λίγες μόλις ημέρες, στις 27 Σεπτεμβρίου. Η αιτιολογία που εμφανίζεται κάνει λόγο «για την παροχή εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών για θέματα Ευρωπαϊκού Δικαίου, Δικαίου Ανταγωνισμού και κρατικών ενισχύσεων ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Τα ίδια τα Ελληνικά Ταχυδρομεία υποστηρίζουν λίγο πολύ πως όλα είναι καλώς καμωμένα, αναφέροντας πως «δεν τίθεται ζήτημα αυτοτελών αμοιβών των Ελληνικών Tαχυδρομείων προς τον κ. Πάτση, νόμιμο αντιπρόσωπο της DLA Piper στην Ελλάδα» και πως «η όποια δική του αμοιβή προσδιορίζεται από το πλαίσιο και τους όρους συνεργασίας του με τη νομική εταιρία, καταβάλλεται από αυτήν και βέβαια όχι από τον εκάστοτε πελάτη της».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του καθαρά για λόγους ευθιξίας.

Οσο για το Υπερταμείο, εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση, αναφέροντας πως «μόλις έγιναν γνωστά τα δημοσιεύματα για το θέμα των ΕΛ.ΤΑ. προέβη αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διερευνήσει όλες τις διαστάσεις της υπόθεσης».

Πώς μπήκε ο γιος της Μακρή στα ΕΛ.ΤΑ. Courier του Βόλου;

Το νόμιμο είναι και ηθικό; Και πόσο ηθικό είναι να είσαι υφυπουργός Παιδείας και ο γιος σου να έχει αναλάβει το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Courier της πόλης, που είναι η πρωτεύουσα του νομού όπου εκλέγεσαι βουλευτής; Δεν είναι υπόθεση εργασίας, αλλά αφορά πραγματικά πρόσωπα. Πρόκειται για την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή, της οποίας ο γιος έχει αναλάβει και διαχειρίζεται το υποκατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών στον Βόλο.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν:

  • Πώς το ανέλαβε, έγινε διαγωνισμός;
  • Υπήρξαν άλλοι ενδιαφερόμενοι και, αν ναι, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα προσόντα και οι εγγυήσεις τους, ώστε να αποδειχτεί το αδιάβλητο της ανάληψης του υποκαταστήματος από τον γιο της κυρίας Μακρή;

Επίσης, όπως προκύπτει από συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Θεοφίλου Μακρής στο e-thessalia.gr στις 21 Αυγούστου, δήλωσε πως βρίσκεται συνεχώς δίπλα της σε βοηθητικό ρόλο και στο υπουργείο και στην πολιτική της διαδρομή, άρα και την περίοδο που ανέλαβε και τα ΕΛ.ΤΑ. Courier του Βόλου. Πόσο ηθικό είναι αυτό;

Το «δωράκι» του Πέτσα στους κουμπάρους του

Δύο χρόνια τώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο στενός κύκλος του Μαξίμου γνώριζαν από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «δημοκρατίας» ότι ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης είχε λερωμένη τη φωλιά του. Βοούσε η πολιτική αγορά για τα καμώματα του φερέλπιδος πολιτικού, o οποίος ταυτόχρονα με τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, στα οποία δεν διακρίθηκε ποτέ ιδιαίτερα, ήταν μέτοχος εισπρακτικής εταιρίας, όπως αυτές που πέφτουν σαν κοράκια πάνω στις πλάτες μικρομεσαίων οφειλετών και τους τρώνε τα σπίτια για χρέη ακόμα και λίγων χιλιάδων ευρώ.

Δεν έπραξαν, όμως, τίποτε κι ο λόγος είναι απλός: Το Μαξίμου προστατεύει τους ανθρώπους του, μέχρι βεβαίως τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο, οπότε υποχρεώνεται να τους αποσύρει από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας για να μείνει το ίδιο στο απυρόβλητο από τη δημόσια χλεύη.

Η κάλυψη που απολάμβανε, βεβαίως, μέχρι χθες δεν ήταν αμελητέα. Είχε ως επιστέγασμα τα γαμήλια στέφανα που του άλλαξε ο κουμπάρος του Στέλιος Πέτσας στην εποχή της παντοδυναμίας του – μια σχέση που, όπως αποδεικνύεται, ο Α. Πάτσης εκμεταλλεύτηκε ποικιλοτρόπως.

Ο Στέλιος Πέτσας με τη σύζυγο του Ανδρέα Πάτση, Βίκυ Παπαλουκά

Οπως αποκαλύφθηκε, ο Σ. Πέτσας, ανάμεσα σε άλλα, υπαρκτά και ανυπόληπτα έως ανύπαρκτα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, έδωσε λεφτά από την πανάκριβη καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό σε μια παντελώς άγνωστη ιστοσελίδα που, κατά τα φαινόμενα, σχετιζόταν με τον κουμπάρο του, Α. Πάτση, και τη σύζυγό του, δημοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με την επωνυμία pointmedia.gr, όπως προέκυψε από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, εμφανιζόταν να έχει λάβει κρατική διαφήμιση μολονότι στις πληροφορίες δήλωνε μονάχα ένα κινητό τηλέφωνο.

Το τηλέφωνο αυτό, σύμφωνα με το «Documento», με μια απλή έρευνα στους τηλεφωνικούς καταλόγους εμφανιζόταν να ανήκει στην εταιρία «Ανδρέας Πάτσης & Συνεργάτες» που εδρεύει στη Βασιλίσσης Σοφίας 10 στην Αθήνα, όπου στεγάζεται η δικηγορική εταιρία του βουλευτή της Ν.Δ.

Καθώς τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν τώρα εκτυφλωτικά πάνω του, αποκαλύπτονται και νέες επιδόσεις αυτού του «λουλουδιού». Σε ανάρτησή της η πρώην υφυπουργός Γεωργίας του ΣΥΡΙΖΑ και αρμόδια τομεάρχης Ολυμπία Τεληγιορίδου καταγγέλλει ότι «οι άριστοι της Ν.Δ. θα φάνε μέχρι τα πόμολα».

Οπως συγκεκριμένα υποστηρίζει, «το δικηγορικό γραφείο του κ. Πάτση έλαβε το 2021 από το Νοσοκομείο Καστοριάς και την 3η ΥΠΕ Μακεδονίας (όπου ανήκει και το Νοσοκομείο Καστοριάς) το ποσό των 24.460,27 ευρώ για νομικές συμβουλές. Σε μια εποχή που το νοσοκομείο έχει πληγεί από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, η Ν.Δ., αντί να ενισχύσει την παροχή υπηρεσιών στους πολίτες, ενδιαφερόταν πώς θα ταΐσει τα αχόρταγα άριστα στελέχη της. Αναρωτιόμαστε τι είδους νομικές συμβουλές παρείχε ο βουλευτής της Ν.Δ. που δεν θα μπορούσαν να παρέχουν οι νομικοί της Καστοριάς».

Φαίνεται όμως πως η… μπάλα των αποκαλύψεων παίρνει τώρα και τον γιο του Α. Πάτση, ο οποίος περιλαμβάνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στις παράπλευρες απώλειες του σκανδάλου. Ο γιος του βουλευτή Πάρης Πάτσης, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ν.Δ., είχε αναλάβει «συντονιστής Θεματικής Ενότητας Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων».

«Ο γιος Πάτσης “συντονιστής Θεματικής Ενότητας” στη Ν.Δ., ο πατέρας Πάτσης βουλευτής που κάνει δουλειές με εισπρακτικές και κόκκινα δάνεια. Δύο χρόνια ήξερε ο Μητσοτάκης, τώρα θυμήθηκε να τον διαγράψει» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ η σελίδα του υιού Πάτση «κατέβηκε» από την ιστοσελίδα της Ν.Δ.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Κοινωνική πολιτική ενός κόμματος που χρωστάει πάνω από 400 εκατ. ευρώ»

Αγανακτισμένος και ο Στέφανος Κασσελάκης με την έξωση που έκαναν σήμερα σε ένα 82χρονο ανάπηρο στη Χαλκιδική.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε ανάρτηση σχολιάζοντας:«Εδώ...

Το Μαξίμου στρώνει… χαλί παραχωρήσεων στον «σουλτάνο»!

Ο Γεραπετρίτης ετοιμάζει... πεσκέσι στον Ερντογάν τα 10 ν.μ. εθνικού εναέριου χώρου, πετώντας στον Καιάδα τις θυσίες των ηρώων που δημιούργησαν την πατρίδα μας

Οριστικοποιείται υπό τον Αλέξη Χαρίτση η ΚΟ των 11 πρώην του ΣΥΡΙΖΑ –...

Οι 9 συν 2 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ διαμορφώνουν το βράδυ της Τρίτης σε συνάντησή τους στα Εξάρχεια την οριστική...

Εξεταστική: «Το πρώτο αίμα» και οι καταγγελίες για μπούλινγκ

Οι κόντρες Μαρκόπουλου – Κωνσταντοπούλου ξεκίνησαν κυριολεκτικά με το καλημέρα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη. Μέχρι και καταγγελίες για μπούλινγκ επειδή...

Κατατίθεται στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο – Όλα όσα προβλέπει για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Κατά 50% μειώνεται το τέλος επιτηδεύματος για όλους τους, ασχέτως του ύψους των δηλωθέντων εισοδημάτων

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια: «Βαδίζει πάνω στις ράγες του...

Καταψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι εξακολουθεί να μην προστατεύει την α' κατοικία, πλήττει τους δανειολήπτες...

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τα κόκκινα δάνεια και το ιδιωτικό χρέος

Τι ειπώθηκε στην ειδική συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας

Εξεταστική για Τέμπη: Η ΝΔ εκδίωξε την Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Εκτός Εξεταστικής Επιτροπής έθεσε ουσιαστικά η ΝΔ την Ζωή Κωνσταντοπούλου με το επιχείρημα ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έχει κώλυμα και σύγκρουση συμφερόντων...

Περίεργη δήλωση Γεραπετρίτη για το «άκυρο» του Σούνακ στον Μητσοτάκη – Τι κρύβουν;

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη για την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντησή του με τον...

Μέχρι και τα βρετανικά ΜΜΕ γνώριζαν ότι, συνάντηση θα υπήρχε μόνο εάν ο Μητσοτάκης...

Η ψυχρολουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Λονδίνο, η απρέπεια Σούνακ και η ελληνοβρετανική διπλωματική διαμάχη βασικό θέμα στα διεθνή ΜΜΕ

«Μύλος» η ΝΔ για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών!

Προ ημερών και με αφορμή επερχόμενο νομοσχέδιο που θεσμοθετεί το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, προκλήθηκαν διάφορες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.Ξεκάθαρα αντίθετος εμφανίστηκε...

Το μέγα φιάσκο της επίσκεψης Μητσοτάκη στο Λονδίνο

Euractiv: Η βρετανική διπλωματική απρέπεια βάζει «φωτιά» στις σχέσεις Ελλάδας-Ηνωμένου Βασιλείου

Ο Σούνακ «άδειασε» τον Μητσοτάκη δύο φορές – Στέλνει σαφές μήνυμα στον Έλληνα πρωθυπουργό

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ακύρωσε «στο παρά πέντε» την προγραμματισμένη συνάντησή τους στη Ντάουνινγκ Στριτ. «Εκφράζω την ενόχλησή μου» δήλωσε ο Κυριάκος που άφησε να εννοηθεί πως αιτία ήταν τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Ο Κασσελάκης παίρνει θέση για τα Γλυπτά του Παρθενώνα – «Είναι ζήτημα που υπερβαίνει...

Σε... διπλωματικό επεισόδιο από το πουθενά εξελίσσεται η απόφαση του Ρίσι Σούνακ, να ακυρώσει τη συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία ήταν...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τουρισμός για όλους»: Περισσότεροι δικαιούχοι

Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια, δήλωσε η Κεφαλογιάννη. Τι είπε για βραχυχρόνιες μισθώσεις και επιδοτήσεις ξενοδοχείων

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους του Γέρακα: «Χαώδης και επικίνδυνη κατάσταση»

Ματωμένοι γάμοι, κλοπές, ζημιές και κλίμα τρομοκρατίας στο «κρατίδιο» των Ρομά

Έβγαλαν ξανά στον δρόμο τον 81χρονο ανάπηρο παππού στην Χαλκιδική 

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο του συνταξιούχου κ. Θεόφιλου Τζοχουνίδη στη Χαλκιδική, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο και έμεινε ξανά στον δρόμο,...

Περίεργη δήλωση Γεραπετρίτη για το «άκυρο» του Σούνακ στον Μητσοτάκη – Τι κρύβουν;

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη για την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντησή του με τον...

Market Pass: Αυτές είναι οι ημερομηνίες των νέων πληρωμών

Πώς διαμορφώνεται το ποσό της επιδότησης

Δημοσκόπηση: Κασσελάκης ή Ανδρουλάκης για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, εν μέσω της σκληρής εσωκομματικής αντιπαράθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκαν δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να διεκδικεί την δεύτερη θέση, στην...

Ο Σούνακ «άδειασε» τον Μητσοτάκη δύο φορές – Στέλνει σαφές μήνυμα στον Έλληνα πρωθυπουργό

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ακύρωσε «στο παρά πέντε» την προγραμματισμένη συνάντησή τους στη Ντάουνινγκ Στριτ. «Εκφράζω την ενόχλησή μου» δήλωσε ο Κυριάκος που άφησε να εννοηθεί πως αιτία ήταν τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Απίστευτη καταγγελία δανειολήπτριας που πήγε να εξοφλήσει το δάνειο – Τι της ζήτησαν

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες δανειοληπτών σε βάρος των funds, που από την μία στιγμή στην άλλη τροποποιούν όρους και προϋποθέσεις. Αυτήν την φορά...

Αδιανόητο: Ο Σούνακ αρνήθηκε να δει το φως του!

Την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το μεγαλείο του Έλληνα μύθου, Κυριάκου Μητσοτάκη, έχασε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ.Δυστυχώς, ο Βρετανός πρωθυπουργός έπεσε...

Ο φαντομάς βιαστής του TikTok κυκλοφορεί ελεύθερος με την ανοχή του ΤΑ Νίκαιας

«Σταρ» της πλατφόρμας ο 24χρονος Ρομά που κατηγορείται για αρπαγή και ομαδική σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης

«Κλαίει» όλη η Βρετανία: Ο Σούνακ… έπεσε στα μάτια του Πορτοσάλτε!

Με το φιάσκο της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λονδίνο ασχολήθηκαν σήμερα στον ΣΚΑΪ, έχοντας υψώσει προστατευτικό τοίχος στον Έλληνα Πρωθυπουργό και βάλλοντας ασταμάτητα...

Άφωνος ο Ερντογάν με αυτό που έκανε ο Κυριάκος στο Λονδίνο!

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ προέβη σε μία κίνηση υψηλού ρίσκου σε μία περίοδο μάλιστα που οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να υπολείπεται 20 μονάδες...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καθηγητής προκαλεί… Ρίχτερ πριν τον Εγκέλαδο: «Σεισμός 7,4 Ρίχτερ. Είναι επικείμενος, δεν είναι αστείο»!

Ο Νατσί Γκορούρ είναι συνταξιούχος καθηγητής γεωλογίας του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης (İTÜ) και μέλος της τουρκικής Ακαδημίας Επιστημών  και έχει κάνει έργο ζωής το να προειδοποιεί την Τουρκία...

Βρετανία: Ηλεκτρολόγος ασελγούσε σε πτώματα γυναικών επί 15 ολόκληρα χρόνια!

Δεκάδες πτώματα γυναικών διαφόρων ηλικιών είχε βιάσει ο Ντέιβιντ Φούλερ στο νεκροτομείο δημόσιου νοσοκομείου στο ανατολικό Σάσεξ της Βρετανίας, καθώς επί 15 ολόκληρα χρόνια μπαινόβγαινε στο κτήριο χωρίς να...

Τσάμπιονς Λιγκ: Περιγραφή, φάσεις και γκολ από όλους τους αγώνες της Τρίτης

Απίστευτη νύχτα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σίτι έχανε στο γήπεδό της με 2-0 από τη Λειψία, αλλά κατάφερε να πάρει το «τρίποντο« με αντεπίθεση στο β' μέρος και νίκη...