Λαλιώτης: Ο Κυριάκος δεν είναι ο «πρίγκιπας με τη χρυσόσκονη»!

«Μέσα από τα λάθη, τα σκάνδαλα, τον καθεστωτισμό και τα αδιέξοδα των "αρίστων" του, βουλιάζει και πνίγεται»

Must Read

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός!» αποφαίνεται με σκληρές εκφράσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Κώστας Λαλιώτης. Το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που στάθηκε αμετακίνητος εχθρός της οικογένειας Μητσοτάκη από το σκάνδαλο της ΜΑΥΟ -του οποίου τις λεπτομέρειες γνώριζαν μόνο ο μακαρίτης πλέον Γιάννης Βαρθολομαίος, ταμίας της Ν.Δ. και ο πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής-, μέχρι και σήμερα έχει στη φαρέτρα του πολλά και φαρμακερά βέλη για την «πρωθυπουργικo-οικογένεια» και τον ίδιο τον Μητσοτάκη.

Οι αναφορές του έγιναν κατά την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ψαρρά «Μια καριέρα – Η πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη», στο οποίο τινάζει τον πρωθυπουργό στον αέρα! Από τις μέρες των άνετων σπουδών του, την αμφισβητούμενη διδακτορική του διατριβή, τις δουλειές που βρήκε χάρη στη μεσολάβηση του πατέρα του χωρίς καν να ιδρώσει ποτέ στη ζωή του και τον τελικό του στόχο: να γίνει μια ημέρα πρωθυπουργός (τύπου Θάτσερ), «πουλώντας» τον ίδιο του τον πατέρα και την αδελφή του Ντόρα.

«Η χρυσόσκονη του “πρίγκιπα” έχει αντικατασταθεί πια με τη σκουριά του “βασιλιά”. Οξειδώνεται, δεν είναι πια τεφάλ» διαπιστώνει σαδιστικά ο Κ. Λαλιώτης και προσθέτει: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με το επιτελικό κράτος και τις στρατιές των επικοινωνιολόγων είναι καιρός να αποδεχθούν κάποιες μοιραίες αλήθειες. Το φαίνεσθαι και το είναι του προέδρου δεν ταυτίζονται πια. Ο Κυριάκος δεν είναι πια ο εξαγνισμένος “πρίγκιπας’” που φτερουγίζει, πετάει και νικάει σε μια ευνοϊκή συγκυρία του 2018-2019. Υστερα από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης με τα έργα και τις ημέρες, με τον βίο και την πολιτεία του, είναι ένας “πρωθυπουργός – κυβερνήτης’” (όπως λένε οι αγιογράφοι), ένας πραγματικός Μητσοτάκης που μέρα με τη μέρα χάνει την αίγλη, τη γοητεία και τη “χρυσόσκονη” του νέου κεντροδεξιού ηγέτη. Μέσα από τα λάθη, τα σκάνδαλα, το χάος, τον καθεστωτισμό και τα αδιέξοδα των αρίστων πραιτοριανών του, βουλιάζει και πνίγεται μέσα σε συνθήκες απόλυτης πολιτικής απομόνωσης και κοινωνικού μετεωρισμού. Τα πάντα φθίνουν και χάνονται».

Προβλέπει δε ότι ο Κ. Βελόπουλος θα έχει τη μοίρα του πρώην αρχηγού του, Γ. Καρατζαφέρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This