QatarGate: Στις φυλακές του Χάρεν είδε το παιδί της η προφυλακισμένη Εύα Καϊλή

Ετοιμάζεται να καταθέσει νέο αίτημα αποφυλάκισης

Must Read

Η προφυλακισμένη πλέον πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή είχε διαμηνύσει εδώ και τρεις μέρες ότι θα δει το παιδί της και κατάφερε να το συναντήσει στις φυλακές του Χάρεν των Βρυξελλών, ενώ την ίδια τρέχει η έρευνα για το πολύκροτο QatarGate.

Η Εύα Καϊλή ετοιμάζεται να καταθέσει νέο αίτημα αποφυλάκισης, με νομικούς κύκλους να αναφέρουν ότι το αίτημα θα κατατεθεί μέσα στον Ιανουάριο. Η νέα ακρόαση του δικαστηρίου αναμενόταν στις 22 Ιανουαρίου, αλλά επειδή πέφτει Κυριακή θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα ή αργότερα. Πάντως όσα αιτήματα και να καταθέσει, η αποφυλάκισή της θεωρείται απίθανη.

Να σημειωθεί ότι η προφυλακισμένη ευρωβουλευτής έχει πρόσβαση σε σταθερό τηλέφωνο σε συγκεκριμένες ώρες, το οποίο βεβαίως και παρακολουθείται.




Εν τω μεταξύ νέα στοιχεία έρχονται στο φως, όσον αφορά στη σύλληψη της Εύας Καϊλή και του συζύγου της Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έγινε παρακολούθηση του κινητού της Εύας Καϊλή γιατί οι «βελγικές δικαστικές Αρχές σεβάστηκαν πλήρως τη βουλευτική της ασυλία».

Όσοι δεν ήταν ευρωβουλευτές, τα κινητά τους είχαν τεθεί σε παρακολούθηση. Οι Αρχές του Βελγίου είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της Καϊλή. Έτσι είδαν τον πατέρα της να μπαίνει χωρίς βαλίτσα και να βγαίνει με βαλίτσα, γι’ αυτό και τον συνέλαβαν παρακάτω σε γνωστό ξενοδοχείο.

Με αυτό τον τρόπο «έσπασε» η βουλευτική ασυλία της και έγινε έφοδος στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This