Παρασκευή 7/5/2021

Την προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας διεκδικεί ο Απ. Τζιτζικώστας

Την προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) διεκδικεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες».

Την εν λόγω υποψηφιότητα ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος μέσω γραπτής δήλωσης: «Με πολλή δουλειά, ενωμένες οι περιφέρειες, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, τόσο στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής όλων των συμπολιτών μας όσο και στην εθνική προσπάθεια για βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη.

Με πίστη στις δυνατότητές μας, με εμπειρία, γνώση και ωριμότητα, με ευθύνη προς τους συμπολίτες μας, με συνεννόηση και συνεργασία, μπορούμε να κάνουμε πολλά, όλοι μαζί, για την Ελλάδα».

Δείτε επίσης: Τζιτζικώστας: «Λέω ”ναι” και στην αριστεία και στην παρέλαση»

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας προσθέτει ακόμα πως «πέρα από όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα, τώρα είναι η ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον. Και κοιτώντας μπροστά, με βεβαιότητα μπορώ να πω, ότι οι περιφέρειες έχουν τη ρεαλιστική δυνατότητα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα να γίνουν ατμομηχανές της εθνικής μας οικονομίας».

Συμπληρώνει, δε, ότι οι περιφέρειες «μπορούν να αποτελέσουν τους θεσμικούς εκφραστές ενός νέου μοντέλου λειτουργίας του κράτους, αλλά και τους βασικούς πυλώνες μιας νέας παραγωγικής και αναπτυξιακής πορείας της χώρας».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν μέλη του επιτελείου του, η αναγνωρισιμότητα και η εκτίμηση για τον Απόστολο Τζιτζικώστα είναι μεγάλες από όλη την Ελλάδα και θεωρούν ότι θα του δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξει και άλλες όψεις της πολιτικής καριέρας του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ