Κασσελάκης: Πήγε στο ΚΕΘΕΑ και πέταξε έξω από τη συνάντηση τον απρόσκλητο διοικητή

Must Read

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Στέφανου Κασσελάκη, όταν εμφανίστηκε απρόσκλητος στη συνάντηση με τους εργαζόμενους, ο διοικητής κέντρου.

Ο διοικητής του ΚΕΘΕΑ Χρήστος Λιάπης, ο οποίος διορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίστηκε στη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να υποστηρίξει ότι όλα πηγαίνουν καλά, παρά τις καταγγελίες των θεραπευτών κατά καιρούς για τις συνθήκες που επικρατούν στο κέντρο απεξάρτησης.

Οργισμένος ο Στέφανος Κασσελάκης για την ξαφνική εμφάνιση του ακάλεστου προέδρου, δήλωσε ότι δεν τον αναγνωρίζει «ούτε πρακτικά ούτε ηθικά» και τον κάλεσε να αποχωρήσει.

«Μέχρι το 2019, οι γονείς, οι θεραπευόμενοι και οι θεραπευτές εξέλεγαν το άμισθο διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΘΕΑ. Ο κ. Μητσοτάκης έσπασε το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ και διόρισε δικό του πρόεδρο του Δ.Σ. Σήμερα με κάλεσαν οι εργαζόμενοι, γονείς, επιστήμονες πεδίου, να ακούσω τα πραγματικά προβλήματα. Ο Διοικητής εμφανίστηκε απρόσκλητος να πει το κυβερνητικό ποίημα: «Όλα πάνε καλά» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σ. Κασσελάκης και σημειώνει: «Δεν τον αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά, δε νομιμοποιώ με την παρουσία μου το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ. Το ΚΕΘΕΑ επιτελεί ένα τεράστιο έργο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Είναι αδιανόητο να είναι κυβερνητικά ελεγχόμενο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This