«Έφοδος» Κασσελάκη την ώρα που η Έλενα Κουντουρά έκανε δηλώσεις στα κανάλια!

Το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει ευρωεκλογών

Must Read

Σε γνωστό μπαρ του κέντρου της Αθήνας κάλεσε για ένα χαλαρό ποτό το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του μετά την ολοκλήρωση του τετραήμερου συνεδρίου του κόμματος. Ανάμεσά τους και η Έλενα Κουντουρά

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι λογικό, δεν έχασε την ευκαιρία να στηρίξει με τον τρόπο του την πετυχημένη Ελληνίδα πολιτικό και ευρωβουλευτή εκλεγμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όχι μόνο έχει την πλέον αξιοπρεπή και πλούσια παρουσία στην ευρωβουλή, αλλά και τα ποσοστά δημοφιλίας της δείχνουν να υπερβαίνουν ακόμα και το εκλογικό σώμα του κόμματος. Η Έλενα Κουντουρά αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφια στα ευρωψηφοδέλτια του κόμματος, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει τη δουλειά της στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς η κ. Κουντουρά είναι ιδιαίτερα δραστήρια σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα. «Αυτό το συνέδριο ήταν σημαντικό γιατί με αυτές τις θέσεις θα πάμε στις ευρωεκλογές και αυτές οι ευρωεκλογές είναι ορόσημο. Έχουμε πολύ σοβαρά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε» είπε η Έλενα Κουντουρά πριν την διακόψει ο κ. Κασσελάκης με το σχόλιο – πρόμο για την προεκλογική της καμπάνια. Τόσο η Έλενα Κουντουρά όσο και οι δημοσιογράφοι ξέσπασαν σε γέλια.

Πλούσια, ωστόσο, είναι και η κοινωνική της δραστηριότητα με έντονη φιλανθρωπική δράση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Να σημειωθεί ότι η Έλενα Κουντουρά έχει πολύ ενεργό ρόλο στην Επιτροπή Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων FEMM όπου είναι μέλος, εργάστηκε σκληρά από την αρχή της θητείας της για να διαμορφωθεί και να έλθει προς ψήφιση η κρίσιμη οδηγία, ως εισηγήτρια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην έκθεση-ορόσημο για τον «Αντίκτυπο της Ενδοσυντροφικής Βίας και των Δικαιωμάτων Επιμέλειας στις Γυναίκες και τα Παιδιά», και ως εισηγήτρια της πολιτικής ομάδας της LEFT στην έκθεση για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας στο διαδίκτυο. Οι προτάσεις της που είχαν ήδη εγκριθεί σε ψηφίσματα από το 2021 συνέβαλαν καταλυτικά και μέσα από διαρκή πίεση, ώστε να συμπεριληφθεί  στην κρίσιμη αυτή οδηγία, η ποινική αντιμετώπιση σε ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο ορισμένων μορφών της έμφυλης βίας, η ποινικοποίηση της βίας στο διαδίκτυο, η προστασία των θυμάτων και η βελτίωση της πρόσβασή τους στη δικαιοσύνη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This