Τρίτη 15/6/2021

Σε ρυθμούς… εκλογών ο Θεοδωρικάκος στα Γιάννενα

Με τους δημάρχους του νομού Ιωαννίνων και με… τσίπουρα γιόρτασε τα γενέθλιά του στις 27 Δεκεμβρίου ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Στο πλαίσιο επίσκεψής του στην περιοχή, ο υπουργός, σε ρυθμούς… εκλογών, πρόλαβε μέσα σε τέσσερις ημέρες να τα κάνει όλα: να συναντήσει όλους τους αυτοδιοικητικούς της περιοχής -περιφερειάρχη και δημάρχους-, να επισκεφθεί το συνοριακό φυλάκιο της 8ης Μεραρχίας, καθώς και την ιστορική ιερά μονή στο Μολυβδοσκέπαστο, την Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή, το Πολεμικό Μουσείο στο Καλπάκι και αρκετά καφενεία στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο αυλικός του Σημίτη, «μέντορας» της Ρεπούση και οπαδός του Σχεδίου Ανάν!

Μάλιστα, έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, με τους οποίους συνομίλησε για τα προβλήματά τους και για τις προτεραιότητες της κυβέρνησης, και δη του υπουργείου του. Μαζί του ο κ. Θεοδωρικάκος είχε την οικογένειά του, τη σύζυγο, την κόρη και τον γιο του, οι οποίοι ακολούθησαν με περισσή… υπομονή το πρόγραμμά του. 

Από το όμορφο βορειοδυτικό άκρο της χώρας ο υπουργός Εσωτερικών επέστρεψε στην πρωτεύουσα με αρκετά βαριά την ατζέντα του εν όψει της νέας χρονιάς. Προτεραιότητές του, να ασχοληθεί ενδελεχώς με τον νέο νόμο που θα δίνει μεγάλες αρμοδιότητες στην Αυτοδιοίκηση, με το νέο πρόγραμμα έργων της Αυτοδιοίκησης στη θέση του Φιλόδημου, που «ξέμεινε από χρήματα», καθώς και με την ανταποδοτική ανακύκλωση, που ήδη λειτουργεί πιλοτικά σε πέντε δήμους της χώρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ