Ο Μίκι Ρουρκ ήρθε στην Ελλάδα και -έκπληξη!- επισκέφθηκε την Ακρόπολη (video)

Must Read

Στην Ακρόπολη βρέθηκε ο Μίκι Ρουρκ το απόγευμα της Πέμπτης, με τον καταξιωμένο ηθοποιό να έχει έρθει στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού». 

Ο 67χρονος Αμερικανός ηθοποιός ξεναγήθηκε στον ιερό βράχο φορώντας τη μάσκα του, όπως προβλέπουν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ενώ δεν έλειψαν και τα αιτήματα για αυτόγραφα από εκείνους που τον αναγνώρισαν.

Ο Μίκι Ρουρκ βρίσκεται στη χώρα μας για τα γυρίσματα του μεγάλου μήκους ιστορικού δράματος διεθνούς συμπαραγωγής «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Μan of God), σε σκηνοθεσία Γελένα Ποπόβιτς, με θέμα τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου.

Στην ταινία, η οποία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος από τους εχθρούς του, χωρίς να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του Θεού, πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης στο ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, ενώ στο πλευρό του, πέρα από τον Μίκι Ρουρκ, ο οποίος θα υποδυθεί τον «παράλυτο άνδρα», θα δούμε τους Αλεξάντερ Πετρόφ, Χρήστο Λούλη, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Τάνια Τρύπη, Ιερώνυμο Καλετσάνο και Γεράσιμο Σκιαδαρέση, μεταξύ άλλων.

  • Δείτε τον καταξιωμένο ηθοποιό στον περίπατό του στον Ιερό Βράχο:

(πηγή φωτό/βίντεο: ΑΠΕ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This