Ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί! Επική γκάφα από την Βίκυ Χαντζή on air (video)

Must Read

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Alpha Παντού», Βίκυ Χαντζή, έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια!

Δεν ξέρουμε τι όνειρο είδε χθες και σήμερα το πρωί, όταν ακόμη οι τηλεθεατές δεν είχαν ανοίξει καλά καλά τα ματάκια τους, η γνωστή δημοσιογράφος ήθελε να ευχηθεί χρόνια πολλά στους Πέτρους και τους Παύλους, έναν μήνα μετά…

Η Βίκυ Χαντζή μπερδεύτηκε προφανώς, αλλά χωρίς να το σκεφτεί άρχισε με ενθουσιασμό να εύχεται χρόνια πολλά σε φιλικά της πρόσωπα αλλά και σε όσους έχουν ονομαστεί έτσι:

«Παιδιά είναι μεγάλη γιορτή σήμερα. Να πούμε χρόνια πολλά στον Πέτρο και στον Παύλο που γιορτάζουν. Χρόνια πολλά στον δικό μας Πέτρο Καρσιώτη, στον Πέτρο Γκάτζια, στην Πετρούλα, σε όσους φίλους και γνωστούς έχετε και αγαπάτε»

Ασυναίσθητα ο Παναγιώτης Σουρέλης πρόσθεσε: «Χρόνια πολλά μπαμπά!»

Για μία στιγμή ακολούθησε η σιγή και η Φωτεινή Πετρογιάννη έσπευσε να τη διορθώσει «Νομίζω ότι δεν είναι σήμερα όμως. Νομίζω ήταν τον Ιούνιο».

Όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισαν όλοι να γελάνε στο πλατό της εκπομπής και να πειράζουν την παρουσιάστρια γι αυτήν της τη «γκάφα».

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This