Τι θα κάνατε αν ο Άγιος Βασίλης εμφανιζόταν στην πόρτα του σπιτιού σας ως άστεγος; (video)

Η συγκινητική ιστορία που θα σας προβληματίσει.

Must Read

Τις μέρες των Χριστουγέννων όλα τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία μπροστά από το δέντρο τους τη στιγμή που θα λάβουν τα δώρα τους από τον «Άγιο Βασίλη».

Στο μυαλό όλων ο Άγιος Βασίλης επισκέπτεται το κάθε σπίτι, φορώντας τη στολή του και αφήνοντας τα δώρα στους μικρού του φίλους.

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που ο Άγιος Βασίλης εμφανιζόταν στην πόρτα ως ένας άστεγος; Θα του προσφέρατε μία χείρα βοηθείας;

Την απάντηση δίνει ένας κάτοικος της Ξάνθης μέσα από το βίντεο του, όπου διαδραματίζεται μία ιστορία γεμάτη αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Στο εν λόγω βίντεο, ο Άγιος Βασίλης εμφανίζεται ως άστεγος να περιφέρεται στις γειτονιές ζητώντας βοήθεια από τους κατοίκους, το μόνο όμως που λαμβάνει είναι απόρριψη. Μέχρι που ένα κοριτσάκι πήρε την πρωτοβουλία να τον καλέσει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι  προσφέροντας του γλυκίσματα και θαλπωρή.

Στη συνέχεια το κοριτσάκι έκπληκτο βρίσκει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πολλά δώρα, με τον άστεγο να της κάνει νόημα να μην πει τίποτα.

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας αναγραφόταν στο τέλος του βίντεο με την φράση «Judge less, love more», που σημαίνει «κρίνε λιγότερο, αγάπα περισσότερο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This