Γέλιο μέχρι δακρύων! Οι ανακοινώσεις Ομπάμα και Τραμπ για τους θανάτους Μπιν Λάντεν και Μπαγκντάντι σε ένα ξεκαρδιστικό mash-up! (video)

Must Read

Ένα βίντεο… αποθέωση του mash-up παρουσίασε στην εκπομπή του ο Τζίμι Κίμελ, στο οποίο οι συνεργάτες του «ένωσαν» με εξαιρετικά ευφάνταστο τρόπο την ανακοίνωση του θανάτου του Μπιν Λάντεν από τον Ομπάμα, με εκείνη της εξουδετέρωσης του Αλ Μπαγκντάντι από τον Τραμπ!

Όχι πως είχαμε καμία αμφιβολία επί τούτου, αλλά ο τρόπος με τον οποίο απευθύνθηκαν στον αμερικανικό λαό, αλλά και στα… δισεκατομμύρια των τηλεθεατών παγκοσμίως, ο τέως πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα και ο νυν «ένοικος» του Λευκού Οίκου, Ντόναλντ Τραμπ είναι εκ διαμέτρου αντίθετος.

Τόσο πολύ, δε, που ήταν σαν να… παρακαλούσαν να φτιαχτεί το εν λόγω mash-up, όπως σχολίασε με το γνωστό, «καυστικό» του στιλ, ο δημοφιλής Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής!

Σοβαρός και μετρημένος ενώπιον της κάμερας και των δημοσιογράφων, ο Ομπάμα ανακοίνωσε επισήμως την εξόντωση του επικεφαλής της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν, δηλώνωντας ότι οι αμερικανοί στρατιώτες «μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, σκότωσαν τον Οσάμα μπιν Λάντεν και πήραν μαζί τους τη σορό του. Ο θάνατός του δεν αποτελεί το τέλος των προσπαθειών μας. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που διεξήγαγαν αυτή την επιχείρηση. Να σας ευλογεί ο Θεός όπως και τις ΗΠΑ».

Ο Τραμπ, από την πλευρά του, ανακοίνωσε την εξουδετέρωση του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους, Αμπου Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, με έναν λόγο γεμάτο από γκριμάτσες και κινήσεις των χεριών του, σαν να έκανε stand-up comedy!
«Πέθανε σαν σκυλί, ένα όμορφο σκυλί. Δεν παίρνω τα εύσημα γι’ αυτό αλλά ποτέ δεν το κάνω. Είναι εντάξει, αλλά είμαστε εδώ πέρα και θα γράψω ένα βιβλίο, μάλλον 12 βιβλία, τα οποία όλα θα είναι εξαιρετικά».

Δείτε το ξεκαρδιστικό mash-up βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This