O Τσιόδρας σε καρτούν – «Ο Μικρός Covid 19» και ο κορωνοϊός που γίνεται… καπνός (video)

Must Read

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι το πρόσωπο που μας συντροφεύει όλο αυτη τη δύσκολη εποχή του κορωνοϊού. Έγινε ποίημα, έγινε τραγούδι, δεν θα μπορούσε να μη γίνει και καρτούν.

Η αστυνομικός και συγγραφέας-παιδικών βιβλίων, Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, είχε την ιδέα να μεταφέρει στα παιδιά κάποια συγκεκριμένα εργαλεία γνώσης για τον κορωνοϊό. Απευθύνθηκε στην αστυνομικό – γραφίστρια Μαριλένα Γκιρλέμη, στον cinematographer Γιώργο Μυλωνά και στους ηθοποιούς Βούλα Κώστα και Πάνο Κλάδη και έτσι δημιοπυργήθηκε «Ο Μικρός Covid 19».

Ενα βίντεο κινούμενης εικόνας, εμπνευσμένο με κεντρικούς ήρωες τον Covid 19 και τον καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Σωτήρη Τσιόδρα. Οι τέσσερις καλλιτέχνες, μετέδωσαν στα παιδιά μέσα από κινούμενα σχέδια τη σπουδαιότητα του μηνύματος της ελπίδας και της αισιοδοξίας, αφού στο τέλος ο κορωνοϊός γίνεται καπνός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This