Τετάρτη 23/6/2021

O Τσιόδρας σε καρτούν – «Ο Μικρός Covid 19» και ο κορωνοϊός που γίνεται… καπνός (video)

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι το πρόσωπο που μας συντροφεύει όλο αυτη τη δύσκολη εποχή του κορωνοϊού. Έγινε ποίημα, έγινε τραγούδι, δεν θα μπορούσε να μη γίνει και καρτούν.

Η αστυνομικός και συγγραφέας-παιδικών βιβλίων, Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, είχε την ιδέα να μεταφέρει στα παιδιά κάποια συγκεκριμένα εργαλεία γνώσης για τον κορωνοϊό. Απευθύνθηκε στην αστυνομικό – γραφίστρια Μαριλένα Γκιρλέμη, στον cinematographer Γιώργο Μυλωνά και στους ηθοποιούς Βούλα Κώστα και Πάνο Κλάδη και έτσι δημιοπυργήθηκε «Ο Μικρός Covid 19».

Ενα βίντεο κινούμενης εικόνας, εμπνευσμένο με κεντρικούς ήρωες τον Covid 19 και τον καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Σωτήρη Τσιόδρα. Οι τέσσερις καλλιτέχνες, μετέδωσαν στα παιδιά μέσα από κινούμενα σχέδια τη σπουδαιότητα του μηνύματος της ελπίδας και της αισιοδοξίας, αφού στο τέλος ο κορωνοϊός γίνεται καπνός.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ